3e plaats Beste Bouwer 2020

Certificaat Beste Bouwer 2020 boven de 50 3e Heilijgers

Bouwnu.nl maakte vandaag de winnaars bekend van de verkiezing tot Beste Bouwer 2020. In de categorie ‘meer dan 50 reviews’ scoorden we een eervolle derde plaats met een gemiddelde beoordeling van 8.8 voor klanttevredenheid!

Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij Heilijgers voorop. Vóór, tijdens en na het bouwproces doen we er alles aan om het onze opdrachtgevers naar wens te maken.

Het is niet voor niks dat wij als Heilijgers werkgeluk zo hoog op de agenda zetten. Gelukkige medewerkers zijn betrokken, bevlogen en gaan met veel plezier naar hun werk. Het kan niet anders dan dat dit opgemerkt wordt door onze klanten. Laat dat nou ook het geval zijn! Zowel op werkgeluk als op klanttevredenheid scoren we een 8 en zijn we gekozen tot Top 3 Beste Bouwer van Nederland.

‘Wie zijn medewerkers op de eerste plaats zet,
scoort hoog op klanttevredenheid!’

Super trots zijn wij op onze betrouwbare en betrokken medewerkers die naar elkaar omkijken, plezier uitstralen en altijd streven naar verbetering. Alleen als team kun je dit bereiken. Geen loze woorden, maar een belofte die we met elkaar waarmaken.

Dank aan onze ketenpartners, co-makers, leveranciers en onderaannemers. De samenwerking, toegevoegde waarde en kwaliteit is van belang voor de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Tot slot veel dank aan onze opdrachtgevers. Zij zijn het die ons mooie cijfers geven!

Door klanten beoordeeld
Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

 

Geef een reactie

*