Bedrijven

Eén uniek loket voor zakelijke huisvesting
Heilijgers is een gedreven partner in het verduurzamen van de hele vastgoed-levenscyclus. De kracht van Heilijgers zit in de integrale aanpak van ontwikkeling, bouw, beheer en onderhoud.

Haalbaarheidsonderzoeken
Een gedegen haalbaarheidsonderzoek is de basis van elk nieuw project. Heiligers onderzoekt de mogelijkheden voor uw organisatie in combinatie met uw huisvestingswensen. Het resultaat is een duidelijk advies en een heldere prijsgarantie.

Ontwikkeling
Heilijgers realiseert bedrijfshuisvesting van de hoogste kwaliteit. Door uw visie en uw belangen te combineren met onze kennis kan er veel. Wij zijn meer dan een ontwikkelaar, wij zijn uw partner. Wij denken proactief mee in de vermindering van uw huisvestingslasten en weten raad met complexe, uitdagende en innovatieve oplossingen.

Turnkey
In een turnkey-project neemt Heilijgers u alle zorgen uit handen. Samen met u stellen we een programma van eisen op. Vanaf dat moment nemen wij alle verantwoordelijk voor het realiseren van uw huisvesting van u over. Als u wilt verzorgen wij niet alleen de ontwikkeling, maar ook de inrichting of zelfs de verhuizing!

Sale en lease back
De ideale combinatie tussen kopen of huren is een sale en lease back overeenkomst. Heilijgers ontwikkelt uw huisvesting en na oplevering bent u de eerste huurder. In een sale en lease back overeenkomst heeft u de mogelijkheid uw huisvesting na een afgesproken periode terug te kopen tegen een marktconforme prijs. Zo heeft u alle gelegenheid zich te concentreren op de ontwikkeling en groei van uw onderneming.

Zakelijk huren
Wilt u flexibel zijn en niet al uw geld investeren in uw huisvesting? U kunt uw huivesting ook huren. Wij zoeken dan een geschikte belegger voor u, waarvan u huurt. Zo heeft u de mogelijkheid uw geld in uw bedrijf te houden terwijl u wel beschikt over een unieke en duurzame werkomgeving.

Zakelijk kopen
Heilijgers levert bij de ontwikkeling niet alleen hoogstaand maatwerk, maar houd tevens rekening met de toekomst en probeert de toekomstige onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Heilijgers streeft naar duurzame oplossingen zodat u zo min mogelijk huisvestingslasten heeft. Met Heilijgers kiest u voor een oplossing die uw onderneming laat groeien.

Huisvestingadviseur
Heilijgers helpt u bij het vinden van nieuwe huisvesting en neemt alle zorgen van u over. 

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Ook als deze niet voor de hand ligt. Desgewenst kunnen wij u helpen met een voorfinanciering. Wilt u huren? Ook dat kan. Wij proberen uw huisvesting dan onder te brengen bij een belegger.

Renovatie
Bij renovatie is ons doel om de gebruikswaarde van uw huisvesting te maximaliseren. Niet alleen door de uitstraling te vernieuwen, maar ook door duurzame oplossingen toe te passen. Zoals verbeterde functionaliteit, waardoor uw huisvesting ook in de toekomst marktconform blijft. Wij helpen u bij het verlagen van de huisvestingskosten. Zo blijft uw huisvesting up to date.