Bedrijven

Eén uniek loket voor zakelijke huisvesting
Heilijgers is een gedreven partner in het verduurzamen van de hele vastgoed-levenscyclus. De kracht van Heilijgers zit in de integrale aanpak van ontwikkeling, bouw, beheer en onderhoud.

Haalbaarheidsonderzoeken
Een gedegen haalbaarheidsonderzoek is de basis van elk nieuw project. Heiligers onderzoekt de mogelijkheden voor uw organisatie in combinatie met uw huisvestingswensen. Het resultaat is een duidelijk advies en een heldere prijsgarantie.

Ontwikkeling
Heilijgers realiseert bedrijfshuisvesting van de hoogste kwaliteit. Door uw visie en uw belangen te combineren met onze kennis kan er veel. Wij zijn meer dan een ontwikkelaar, wij zijn uw partner. Wij denken proactief mee in de vermindering van uw huisvestingslasten en weten raad met complexe, uitdagende en innovatieve oplossingen.

Turnkey
In een turnkey-project neemt Heilijgers alle zorgen uit handen. Samen stellen we een programma van eisen op. Vanaf dat moment nemen wij alle verantwoordelijk voor het realiseren van uw huisvesting van u over. Als je wil verzorgen wij niet alleen de ontwikkeling en bouw maar ook de inrichting.

Sale en lease back
De ideale combinatie tussen kopen of huren is een sale en lease back overeenkomst. Heilijgers ontwikkelt uw huisvesting en na oplevering ben je de eerste huurder. In een sale en lease back overeenkomst heb je de mogelijkheid de huisvesting na een afgesproken periode terug te kopen tegen een marktconforme prijs. Zo heb je alle gelegenheid zich te concentreren op de ontwikkeling en groei van uw onderneming.

Zakelijk huren
Wil je flexibel zijn en niet al het geld investeren in huisvesting? Je kunt de huisvesting ook huren. Wij zoeken dan een geschikte belegger, waarvan je huurt. Zo heb je de mogelijkheid het geld in je bedrijf te houden terwijl je wel beschikt over een unieke en duurzame werkomgeving.

Zakelijk kopen
Heilijgers levert bij de ontwikkeling niet alleen hoogstaand maatwerk, maar houd ook rekening met de toekomst en probeert de toekomstige onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Heilijgers streeft naar duurzame oplossingen zodat je zo min mogelijk huisvestingslasten hebt. Met Heilijgers kiest je voor een oplossing die uw onderneming laat groeien.

Huisvestingadviseur
Heilijgers helpt je bij het vinden van nieuwe huisvesting en neemt alle zorgen van u over. Samen zoeken wij naar de beste oplossing. Ook als deze niet voor de hand ligt. Desgewenst kunnen wij je helpen met een voorfinanciering. Wilt je huren? Ook dat kan. Wij proberen de huisvesting dan onder te brengen bij een belegger.

Renovatie
Bij renovatie is ons doel om de gebruikswaarde van de huisvesting te maximaliseren. Niet alleen door de uitstraling te vernieuwen, maar ook door duurzame oplossingen toe te passen. Zoals verbeterde functionaliteit, waardoor uw huisvesting ook in de toekomst marktconform blijft. Wij helpen je bij het verlagen van de huisvestingskosten. Zo blijft de huisvesting up to date.