Bouw appartementen Eemerald Amersfoort begonnen

nieuwbouw appartementen Eemerald Eemplein Amersfoort Heilijgers Projectontwikkeling Bouw

Op dinsdag 4 september is begonnen met de bouw van Eemerald. Na het inrichten van het bouwterrein wordt de komende periode een bouwkuip gemaakt met in de grond gevormde wanden.  Deze techniek beperkt overlast en voorkomt schade. Ook de funderingspalen worden in de grond gevormd. Daarna is het ontgraven van de bouwput aan de beurt.

In februari 2019 start het bouwbedrijf met het maken van de keldervloer.
De bouw duurt ruim twee jaar, de oplevering wordt eind 2020 / begin 2021 verwacht.

Eyecatcher aan de Eem
Het stoere Eemerald is een ware eyecatcher. Het complex bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen met een gedeelde begane grond. Eemerald telt 36 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 7 woonlagen en ligt direct aan het Eemplein, te midden van winkels, horeca, een bioscoop en andere voorzieningen. Alle woningen zijn verkocht. Op de begane grond komen commerciële ruimten en onder het gebouw een parkeergarage.

Gemak en comfort
De appartementen zijn ingericht op gemak en wooncomfort. Dankzij de vloerverwarming woon je het hele jaar door comfortabel. Er zijn verschillende woningtypen beschikbaar, met een, twee of drie slaapkamers. De keuken en de badkamer bieden volop mogelijkheden. De penthouses beschikken over twee badkamers.

Spectaculair uitzicht
Dankzij verdiepingshoge deuren en extra grote raampartijen zijn de appartementen licht en ruimtelijk.De uitzichten zijn, zeker vanaf de hoger gelegen etages, spectaculair: het stadscentrum, de Koppelpoort, de boten langs de kade en het Oliemolenkwartier liggen letterlijk aan je voeten.

Centrale daktuin en balkon
Elk appartement beschikt over een royaal balkon. De daktuin op de eerste etage is exclusief toegankelijk voor bewoners van Eemerald.

Altijd plek
Dankzij je eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage kun je altijd je auto kwijt. De penthouses beschikken over twee plaatsen. Elk appartement beschikt over een riante, afsluitbare berging in het souterrain.

Ervaar de appartementen in 3D
De appartementen van Eemerald zijn licht, ruim en zeer comfortabel. Op de plattegronden krijgt u al een aardige indruk van de woningen, maar een ruimte ervaart u natuurlijk pas echt als u er in rond kunt lopen. Met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, kunt u Eemerald en de appartementen beleven.
Ook zonder 3D-bril kunt u al een indruk krijgen, bekijk de appartementen hier.

Meer informatie op www.eemerald.nl

Geef een reactie

*