Beleggerswoningen

Nederland kampt in toenemende mate met een gebrek aan betaalbare huurwoningen van rond de 800 euro. De gevolgen van de regelgeving bij woningcorporaties worden voelbaar. En ook is het voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen voor een eigen woning. Met deze punten in gedachte ontwikkelde Heilijgers haar woningconcept verder door tot de

Heilijgers Business Line

Dit is interessant voor corporaties, grondeigenaren maar vooral voor beleggers. Zo ontwikkelt en bouwt Heilijgers al een woning voor 211.500 euro inclusief BTW en inclusief 32.500 euro aan grondkosten. Met een maandhuur van 875 euro ligt uw rendement rond de 5%.

Met de Heilijgers Business Line beschikt u tegen lage kosten over een moderne woning. Duurzaam, onderhoudsarm en energiezuinig met bewezen installatietechniek. Bovendien erg comfortabel, zo is vloerverwarming standaard.

Flexibel

Er kan flexibel worden gebouwd en er zijn veel keuzemogelijkheden. Ook kleinere series zijn mogelijk. Daardoor zijn Business Line woningen ook zeer geschikt voor binnenstedelijke invullocaties. Iedere woning wordt compleet afgeleverd met toilet, complete keuken, badkamer met toilet, terras met pad naar de buitenberging, privacy scherm, buitenkraan en op zolder een tuimelvenster en de aansluitingen voor een was- en droogmachine.

Na start bouw kan al binnen 92 dagen de eerste woning worden opgeleverd en daarna elke dag een nieuwe woning. En dat met het hoge kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.

Onze dienstverlening passen we aan op uw behoefte. Zo neemt Heilijgers na oplevering graag de zorg voor het beheer en onderhoud van u over zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Locaties

Voor beleggers en corporaties heeft Heilijgers al een aantal locaties beschikbaar waar we uw project kunnen realiseren. U ziet, met de Heilijgers Business Line realiseren we snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen voor iedereen.

Beleggerswoningen

Heeft u belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier.

Scroll Up