Beleggerswoningen

Nederland kampt in toenemende mate met een gebrek aan betaalbare huurwoningen tussen de 800 en 1.000 euro. De gevolgen van de regelgeving bij woningcorporaties worden voelbaar. En ook is het voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen voor een eigen woning. Met deze punten in gedachte ontwikkelde Heilijgers haar woningconcept verder door tot de

Heilijgers Business Line

Dit is interessant voor corporaties, grondeigenaren maar vooral voor beleggers. Zo ontwikkelt en bouwt Heilijgers al een woning aangesloten op het warmtenet voor 125.560 euro exclusief BTW. Dezelfde woning uitgevoerd met een warmtepomp kent een prijs vanaf €135.200,-. Daarbij zijn de bijkomende kosten* inbegrepen. Met een maandhuur tussen 800 en 1.000 euro ligt uw rendement rond de 5%. Genoemde prijzen zijn prijspeil 2020.
* Bijkomende kosten: architect, constructeur, adviseurs bouwbesluit en bouwfysica, aansluitkosten nuts en legeskosten.

Met de Heilijgers Business Line beschikt u tegen lage kosten over een moderne woning. Duurzaam, onderhoudsarm en energiezuinig met bewezen installatietechniek. Bovendien erg comfortabel, zo is vloerverwarming standaard.

Flexibel

Er kan flexibel worden gebouwd en er zijn veel keuzemogelijkheden. Ook kleinere series zijn mogelijk. Daardoor zijn Business Line woningen ook zeer geschikt voor binnenstedelijke invullocaties. Iedere woning wordt compleet afgeleverd met toilet, complete keuken, badkamer met toilet, terras met pad naar de buitenberging, privacy scherm, buitenkraan en op zolder een tuimelvenster en de aansluitingen voor een was- en droogmachine.

Na start bouw kan al binnen 92 dagen de eerste woning worden opgeleverd en daarna elke dag een nieuwe woning. En dat met het hoge kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.

Locaties

Heeft u één of meerdere locaties beschikbaar? Dan gaan we graag met u in gesprek.
Voor beleggers en corporaties heeft Heilijgers al een aantal locaties beschikbaar waar we uw project kunnen realiseren.

Beleggerswoningen

Heeft u belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.