Brandpreventie

Brandpreventie door HeiligersBrandbeveiliging

De gevolgen van brand kunnen in veel gevallen voorkomen of beperkt worden. Om die reden krijgen brandvoorzieningen in gebouwen steeds meer aandacht. Vaak komen inspecterende instanties, maar ook eigenaren en gebruikers tot de conclusie dat de ooit aangebrachte voorzieningen niet meer up to date zijn of erger: niet meer werken!

Houd brand in de hand
In bijna alle gevallen blijkt dit een combinatie van gebrekkige preventie en onvoldoende brandwerende voorzieningen. Wie echter kiest voor een juiste compartimentering en veilige vluchtwegen, voorkomt schade. Leid gebruikers op en train brandveiligheidsprocedures. U investeert daarmee in veiligheid en bespaart verzekeringspremies. In alle gevallen is preventie voordeliger dan de optelsom van uw eigen risico, de schade, het verval van uw no-claim en het leed dat een brand veroorzaakt.

Alles-in-één oplossing
Wij bieden een totaalpakket op het gebied van brandpreventie. Onze specialisten inspecteren de brandscheidingen zowel bouwkundig als installatietechnisch. Deze inspectie doen wij gratis en in samenwerking met Nieman Raadgevende Ingenieurs. Efficiënt, met korte lijnen en denkend in kostenbesparende en praktische oplossingen.

gratis inspectie en integrale brandveiligheidscan - Heilijgers

Onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen, en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen. Daarnaast ontvang je een rapportage. Door deze totale aanpak ontzorgen wij je volledig. Kies je voor onze aanpak die wij voor zowel het MKB als voor grote bedrijven uitvoeren? Dan kun je er zeker van zijn dat de brandweer – die periodiek inspecteert – de brandveiligheid goed beoordeelt.

Bent u de brand meester?
Bel dan 033 45 45 700 en vraag naar Casper Helms.
Of neem contact op via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download hier onze brochure over brandpreventie.

Werkzaam in de regio Amersfoort Utrecht Amsterdam

Enkele referenties