De Ecolutie

logo de ecolutie webHet accepteren van nieuwe ideeën, daagt ons uit de oude te vergeten. Forse CO2-footprints of zinloze bergen afval? De Ecolutie buigt lineair om in circulair. Een transformatie met focus op het maximaliseren van de restwaarde van grondstoffen. Een materialenpaspoort en hergebruik sluiten de waardeketen.

Al bij het ontwerpen van gebouwen of bij de revitalisering staan we stil bij hun ontmanteling. Ecologie, economie en technologie ontmoeten elkaar in Smart Buildings, die door hun engineering en inrichting het beste uit mensen halen. Terwijl duurzame energie en slimme installaties as a service de weg naar nieuwe circulaire verdienmodellen en exploitaties banen.

Samen delen, betekent samen winnen. De Ecolutie is een realisatieplatform voor circulaire, energieneutrale en gezonde huisvesting. De best denkbare adviseurs, ontwikkelaars, bouwers én installateurs bundelen hierin hun krachten. Voor wie verder kijkt en vooruit wil.

De Ecolutie is een organisatie die ondernemers met ontwikkel, nieuwbouw- of verbouwplannen de weg wijst in de mogelijkheden voor duurzame toepassingen en de financiering daarvan.

De Ecolutie is een initiatief van AG Nova architecten, De Groene Jongens, Lomans en Heilijgers.

Wil je meer informatie, neem dan met ons op via onderstaand contactformulier of kijk op https://de-ecolutie.nl/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.