De Koningsvogel Soest

Koningsvogel Soest 1Aan weerszijden van de Dalweg, even buiten het centrum van Soest, is De Koningsvogel verrezen. In totaal omvat De Koningsvogel 155 woningen en appartementen.

Een project met een monumentale uitstraling, fraaie architectuur en een grote variatie aan royale, comfortabele en luxe woningen en appartementen.

Koningsvogel Soest 2De architectuur is gebaseerd op de ontwerpen van landgoederen zoals die vanaf de 16e eeuw in Nederland ontstonden. Het gevelmetselwerk is voor deze architectuur zeer bepalend en er worden in het project dan ook verschillende gevelstenen in warme tinten toegepast. Het aanzien van de woningen is klassiek: kozijnen en deuren in traditionele kleuren, chique, keramische dakpannen, traditionele gootoverstekken en ramen met roedes.

Koningsvogel Soest 3De monumentale uitstraling wordt perfect gecombineerd met een hoog afwerkingsniveau, een ruime opzet, praktische indeling en een zonnige tuin bij de herenhuizen of bij de appartementen een aantrekkelijk balkon. In het hart van het plan wordt een klassiek vormgegeven park aangelegd.