Hoogste punt Amaze Amersfoort

Amaze 2: hoogste puntHet hoog(s)te punt van Amaze 2, het tweede appartementengebouw voor starters op de woningmarkt, van Amaze-wonen.nl/ Profund, heeft vorige week het hoogste punt bereikt. Theatermakers stonden samen met kopers, geïnteresseerden en projectteamleden stil bij dit heugelijke moment. De kopers konden hun woning in aanbouw voor het eerst bezoeken.

Samen met een improvisatietheater werd stil gestaan worden bij de bijzondere AMAZEMRT15momenten maar ook onderscheidende resultaten rondom deze woongebouwen. Tegen de publieke opinie in gaat de woningverkoop voortvarend, zo zijn er in Amaze alleen al in 2013 maar liefst negen appartementen verkocht. In totaal staat de teller op 32 van de 37 woningen en kijk je naar het gehele Amaze project dan zijn dat 78 verkochte woningen van de in totaal 83 stuks.

Ook reisde er een groep kopers en projectteamleden naar AMAZEMRT12Biratnagar in Nepal om met eigen handen een huis te bouwen. Met deze reis werden nog eens circa 30 nieuwe huizen in Nepal mogelijk gemaakt. De verkoop startte met de slogan: jouw geluk = hun geluk, dat is daadwerkelijk waarheid geworden.

Laat wat van je horen

*