Feestelijke start bouw Kennedy Amersfoort

13-4-2013 foto 016Op zaterdag 13 april is feestelijk gestart met de bouw van het tweede luxe appartementencomplex ‘Kennedy’ op Regent’s Park in het Bergkwartier in Amersfoort. Ter ere hiervan luidde wethouder Pim van den Berg om 13.00 uur samen met regiodirecteur Alfred Bolks van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en directeur Rob Jansen van bouwer Heilijgers de start in.

In het Bergkwartier in Amersfoort verrijst op een prachtige locatie het luxe nieuwbouwproject ‘Regent’s Park’, met in totaal drie verschillende woongebouwen. Het eerste gebouw ‘Churchill’ is reeds opgeleverd. Het tweede gebouw ‘Kennedy’ waarvan de bouw nu is begonnen, wordt in de koopsector aangeboden en naar verwachting voorjaar 2014 opgeleverd. Naar alle waarschijnlijk zal het laatste gebouw ‘Roosevelt’ in de luxe huursector worden aangeboden.

Alfred Bolks directeur AM regio Midden: “We zijn er trots op dat we kunnen starten met de bouw van het tweede complex. Regent’s Park ligt natuurlijk op een toplocatie in Amersfoort en het bewijst maar weer eens dat er nog steeds behoefte is aan dit bijzondere concept; luxe wonen in een schitterende omgeving.”

Nog steeds komen er iedere zaterdag veel geïnteresseerden in de modelwoning in Churchill aan de Kappeyne van de Coppellolaan. Komende zaterdag 13 april is de modelwoning extra lang geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen belangstellenden tot uiterlijk 15.00 uur een kijkje komen nemen.

Luxe appartementen Regent’s Park
Momenteel is er nog een aantal appartementen beschikbaar in Kennedy. De beschikbare appartementen bevinden zich in de prijsklasse van € 229.900 tot € 541.500 vrij op naam met een woonoppervlakte van 72 m2 tot 147 m2. De appartementen zijn alle voorzien van een luxe Siematic keuken, sanitair en één of twee parkeerplaatsen in de ondergrondse beveiligde garage.

De oplevering van de appartementen in het eerste gebouw Churchill heeft begin 2012 plaatsgevonden en deze zijn inmiddels op twee na allemaal verkocht. Op de begane grond van Churchill zijn ook de gemeenschappelijke voorzieningen. Zowel bewoners van Churchill als straks van Kennedy kunnen gebruik van een sauna, fitness, bibliotheek, diningroom en hotelsuite.
13-4-2013 foto 00413-4-2013 foto 017

Laat wat van je horen

*