Heilijgers verkoopt 19 appartementen Voorthuizen aan Becker Vastgoed

Heilijgers Projectontwikkeling verkoopt 19 appartementen Voorthuizen aan Becker Vastgoed
Op woensdag 19 december is de koopovereenkomst ondertekend voor 19 vrije sector huurappartementen in het project “Holzenbosch” in Voorthuizen, gemeente Barneveld.

Holzenbosch is een hele nieuwe wijk aan de rand van Voorthuizen met in totaal 330 nieuwe woningen waarvan Heilijgers er 109 ontwikkelt en realiseert. Op dit moment wordt er stevig gebouwd en de eerste grondgebonden woningen zijn al opgeleverd.

Heilijgers Projectontwikkeling heeft het appartementsgebouw ontwikkeld en realiseert het pand in 2019. Koper is Becker Vastgoed uit Baarn, een particuliere belegger die de appartementen gaat verhuren voor haar eigen portefeuille. De drie-kamer appartementen zijn gemiddeld 77 m2 groot, beschikken allemaal over een buitenruimte en hebben een berging op de begane grond. Parkeren vindt op eigen terrein plaats.

De overeenkomst is mede tot stand gekomen door bemiddelingen van Topic Real Estate uit Amsterdam. Het ontwerp is gemaakt door Van Egmond Architecten uit Noordwijk. Heilijgers Bouw neemt de uitvoering voor haar rekening. De start van de bouw is gepland in april 2019 en juni 2020 wordt het pand compleet opgeleverd.

19 appartementen Voorthuizen Heilijgers Projectontwikkeling Becker Vastgoed

Geef een reactie

*