Heilijgers versterkt management

Heilijgers versterkt management Projectontwikkeling Bouwbedrijf AmersfoortDe continuïteit van projectontwikkelaar en bouwer Heilijgers vraagt om versterking en verbreding van het management. Bij Heilijgers Projectontwikkeling wordt Guillaume Chevalier aangesteld als directeur en bij Heilijgers Bouw worden Piet Dekker en Casper Helms aangesteld als respectievelijk bedrijfsleider Nieuwbouw en bedrijfsleider Renovatie & Onderhoud. Alle drie zijn al langere tijd bij Heilijgers werkzaam.

De aansturing van Heilijgers blijft in handen van Arjan van Asselt en Rob Jansen. Zij doen dit samen met het nieuwe drietal, financieel directeur Michel Spierenburg, Heilijgers Bouw directeur Henk van Ruitenbeek en commercieel directeur Herman Broekhuizen van Heilijgers Bouw.

In de aantrekkende markt waarin toegevoegde waarde het verschil maakt zien wij volop kansen. De Heilijgers-organisatie wordt verder versterkt om vernieuwende processen en concepten te introduceren en de capaciteit te vergroten. De goed gevulde orderportefeuille en de aantrekkende markt bieden voldoende mogelijkheden om de continuïteit van het bedrijf te garanderen en het bedrijfsresultaat te optimaliseren.

Heilijgers manifesteert zich sterk in projecten waar engineerings- en ontwikkelingskennis benodigd is, vaak complexe ontwikkelings- en bouwprojecten in stedelijk gebied. De onderneming heeft Midden-Nederland en de Randstad als belangrijkste werkgebied met als voornaamste activiteiten projectontwikkeling, bouw, renovatie, onderhoud en vastgoedbeheer. Denk aan transformatie, kantoorrevitalisering, verduurzaming van woningen en een substantieel deel woningontwikkeling met een eigen woningconcept dat geschikt is voor corporaties, ontwikkelaars en beleggers. Het woningconcept is leverbaar in energieneutraal en gasloos.

Heilijgers werkt aan projecten in Amsterdam, Arnhem, Almere, Scheveningen, Utrecht, Bloemendaal, Benschop, Leusden, Voorthuizen, Baarn, Blaricum, Hilversum, Soest, Soesterberg, Zeist, Zeewolde en uiteraard Amersfoort.

Geef een reactie

*

Scroll Up