Mockup maakt kantoor aantrekkelijk

Mockupruimte Chalet Group Displayweg Heilijgers

Met onze Kantoor Mockup vallen uw
vierkante meters op tussen al die andere!

Mockupruimte Displayweg - HeilijgersAan de Displayweg in Amersfoort gebeurt opnieuw iets unieks! Op nummer 6 is binnen een lege kantooretage een Kantoor Mockup geplaatst.

Enige tijd geleden raakten Heilijgers en Chalet Group, eigenaar van het gebouw, in gesprek naar aanleiding van de metamorfose van ons eigen kantoor op Displayweg 2. De positieve reacties van onze bezoekers wakkerde de wens aan om in te huur staande kantoren aan potentiële huurders te laten zien wat er mogelijk is. Tijd om Marjolein Britsemmer van Interieurarchitect aan te laten haken.

Permanente inrichtingsvarianten bleken te kostbaar. Wat je maakt is nooit exact de wens van een nieuwe huurder, de bekende kip en ei discussie. Zo kwamen we op de Kantoor Mockup, een standbouwachtige oplossing. Met koppelbare basiselementen is de lege ruimte ingedeeld. En dankzij met zorg gekozen meubels, verlichting en decoraties is een heerlijke sfeer neergezet.

“Je zou er zo gaan zitten werken” zegt een ‘jaloerse’ huurder van een andere etage. Het WOUW-effect is hoog. De Kantoor Mockup laat potentiële huurders beleven wat er met de ruimte gedaan kan worden en dat trekt hen over de streep is de verwachting. Zij worden tijdens hun oriëntatieronde immers al voldoende getrakteerd op lege kantoorvloeren of de ellende van de vorige huurder. Met de Kantoor Mockup doen we niet langer een beroep op het inbeeldingsvermogen hoe het er uit zou kunnen gaan zien, maar hebben we het direct over hun kantoor.

En als de Kantoor Mockup zijn werk heeft gedaan dan pakken we deze eenvoudig op en brengen we hem naar een volgende locatie. Eventueel voorzien van een nieuw behangetje of ander verfje en met wat andere accessoires kan daar dan weer een totaal nieuwe sfeer worden neergezet die past bij dat gebouw. Hoe duurzaam kan het zijn!

 

Geef een reactie

*