Team Mud Masters geslaagd

Mudmasters 2018 HeilijgersMeedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen! Een deel deed de 12 kilometer en de rest de 6, de 18 kilometer hebben we bewaard voor volgend jaar.

Ontzettend GAAF! Volgend jaar weer! Modderig! Hét perfecte teambuilding event! Dat zijn enkele uitspraken van collega’s die ik vandaag vroeg hoe ze afgelopen zaterdag hebben ervaren.

We hebben genoten, met en van elkaar, afgelopen zaterdag tijdens de Mud Masters in Biddinghuizen. Vooraf hadden we nooit gedacht dat er uiteindelijk zo’n groot team vanuit Heilijgers zou deelnemen. Maar liefst 25% van alle collega’s (bijna 25 collega’s) heeft deelgenomen aan dit evenement. Een activiteit bij uitstek als het gaat over plezier, vitaliteit en teambuilding!

  • Doel bereikt!

De voorpret, de lol tijdens, en ook de napret bij het zien van de gave actiefoto’s, maakt dat zelfs collega’s die niet hebben meegedaan, volgend jaar ook mee willen doen.Mudmasters 2018 Heilijgers

Mudmasters 2018 Heilijgers

Geef een reactie

*