Ontwikkeling 14 woningen Blaricummermeent

Blaricummermeent HeilijgersDonderdagmiddag 25 september ondertekenden wethouder Anne-Marie Kennis van de gemeente Blaricum en Arjan van Asselt van Heilijgers de overeenkomst voor de ontwikkeling van 14 ruime woningen in deelplan B van de Blaricummermeent. Het gaat om twee-onder-een-kap woningen, hoekwoningen en enkele tussenwoningen met een vrij op naam prijs van 220.000 tot 395.000 euro. De woningen hebben een vloeroppervlak van 110 en 150 m2  en komen in het voorjaar van 2015 in de verkoop. Gelijktijdig tekenden ook La Foret en RSVC de overeenkomsten.

Blaricummermeent by Heilijgers

Blaricummermeent
Gelegen aan het Gooimeer, ten noorden van Blaricum, biedt de wijk alles voor de jonge en oudere liefhebber van karaktervolle nieuwbouw. Het plan sluit hiermee aan op de gevarieerde aanwezige bebouwing in de wijk. Speelplaatsen, het rijke groen en slingerende straatjes geven de wijk een al levendig en bewoond karakter. Met respect voor de historie en waarden van Blaricum zijn de plannen uitgewerkt. Het resultaat: een prachtige eigentijdse woonwijk die past bij de intieme sfeer van Blaricum en toch een geheel eigen gezicht heeft.

Deelgebied stroom
De Blaricummermeent bestaat uit twee deelgebieden: Delta en Stroom. Deelgebied Stroom is nu volop in ontwikkeling. In het gebied komen vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, kleine blokjes met rijwoningen en lage appartementengebouwen. Het gros van de woningen in Stroom heeft een schuine kap. In Stroom zijn diverse ruime vrije kavels beschikbaar.

Water in de hoofdrol
Het historierijke dorp wordt gevormd door monumentale boerderijen, karakteristieke huisjes en kapitale villa’s. Gevarieerd, precies zoals De Blaricummermeent ook zal zijn. Kronkelige straatjes, lanen en pleinen worden gesierd door de aanwezigheid van vele hagen, bomen en parkjes. En dan is er nog de rivier ´De Meentstroom´. Deze stroomt dwars door de wijk. Vanuit De Blaricummermeent vaart u via De Blaricumse Sluis zo het Gooimeer op.

Wilt u meer informatie over de woningen mail dan naar info@heilijgers.nl o.v.v. Blaricummermeent.

Geef een reactie

*

Scroll Up