Open Huis ’t Veenhof in Hooglanderveen

't Veenhof HooglanderveenAanstaande zaterdag 28 september ben je welkom tussen 11.00 – 15.00 uur op het I-Centrum aan de Veenslagen 2 in Vathorst. Je kunt bij onze woonadviseurs  dan meer informatie krijgen over de woningen in ’t Veenhof.  Vanaf het I-Centrum kun je op de fiets (6 minuten) de locatie bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om te komen? Zaterdag 5 oktober ben je ook welkom tijdens het volgende open huis.

t-Veenhof-5’t Veenhof is dorps wonen in het groen. Aan de rand van Hooglanderveen verrijst in 2014 een nieuwe buurt. Kenmerkend zijn de gebogen straatjes en de authentieke woningen met opvallende detailleringen als dakkapellen, rollagen en dakvormen. In ’t Veenhof heb je de rust van het dorp maar de voorzieningen van de stad om de hoek.

Het plan

t-Veenhof-3Het plan bestaat uit 46 woningen in verschillende woningtypen, zo komt er een rijwoning met een beukmaat van 6 meter, twee woningtypen die zowel als rij, als hoek of als twee-onder-een-kap-woning gerealiseerd worden. Voor elk wat wils dus. Daarnaast heb je in ’t Veenhof de mogelijkheid te kiezen uit diverse plattegronden om zo de woning geheel naar eigen woonwens aan te passen.

Verkoop eigen woning

Heilijgers biedt het ‘verkooppakket eigen huis’.
Gedurende 6 maanden zetten wij alles op alles om jou huis te verkopen.

Meer informatie vind je ook op www.hetveenhof.nl

't Veenhof woningtype Bosveen basisindeling en Hip & Bruisend

Laat wat van je horen

*