De oude Boomgaert nieuwe buurt Rijsoord Ridderkerk

winnaars De Oude Boomgaert Rijsoord RidderkerkOp dinsdagavond 19 december heeft Ronald van Wees, ontwikkelingsmanager bij Heilijgers, een gloednieuwe iPad overhandigd aan Arjan Gorseman en zijn gezin. Zij hadden de winnende inzending met “ De oude Boomgaert” als naam voor de nieuwe buurt op het voormalige terrein van De Jong Tours aan de Rijksstraatweg te Rijsoord. Deze naam is door het publiek gekozen uit ongeveer 120 inzendingen.

Het plan is in nauw overleg met de gemeente gevormd, waarbij rekening is gehouden met bouwen in het buitengebied met respect voor het karakter van de omgeving. Het plan sluit landschappelijk en stedenbouwkundig goed aan bij het Waalbos en op de lintbebouwing van de Rijksstraatweg in Rijsoord. Binnenkort wordt het bestemmingsplan ter visie gelegd voor het plan met ongeveer 65 woningen.

Binnen de nieuwe wijk De Oude Boomgaert is ruimte voor verschillende woningen. Van riante vrije kavels op één van de twee eilanden, prachtige halfvrijstaande woningen, seniorenbungalows omringd door groen tot ruime eengezinswoningen.

Meer informatie is beschikbaar via:
deoudeboomgaert.nl of facebook.com/nieuwbouwrijsoord/

Geef een reactie

*