Pim Schipper versterkt Heilijgers Bouw


Vanaf 1 november versterkt Pim Schipper het management van Heilijgers Bouw. Met de toenemende vraag naar complexere bouwteams vult Pim de behoefte in naar capaciteit in planvoorbereiding en engineering. Eigen ontwikkelingsprojecten en projecten voor derden worden steeds innovatiever en uitdagender en klimaateisen, haalbaarheidsaspecten en politieke agenda’s hebben een steeds grotere impact. De aanstelling speelt ook in op de continuïteit in verband met het pensioen van Henk van Ruitenbeek over enkele jaren.

Het management van het bouwbedrijf bestaat vanaf november uit Henk van Ruitenbeek – directeur, Herman Broekhuizen – commercieel directeur, Piet Dekker- bedrijfsleider nieuwbouw, Casper Helms – bedrijfsleider renovatie & onderhoud en Pim Schipper – bedrijfsleider planvoorbereiding.


vlnr: Herman Broekhuizen, Piet Dekker, Casper Helms, Pim Schipper en Henk van Ruitenbeek

Pim Schipper was de afgelopen jaren directeur bij Schakel & Schrale, onderdeel van BAM, en directielid bij Burgy bouwbedrijf. Pim: ‘Toen ik mij bij de oriëntatie op het vervolg van mijn carrière de kans kreeg om Heilijgers te versterken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ga met plezier bij Heilijgers aan de slag, een bouwbedrijf dat veel werkt in complexere bouwteams en met een bedrijfscultuur van samenwerken aan vooruitgang.’

Heilijgers manifesteert zich sterk in projecten waar engineerings- en ontwikkelingskennis benodigd is, vaak complexe ontwikkelings- en bouwprojecten in stedelijk gebied. De onderneming heeft Midden-Nederland en de Randstad als belangrijkste werkgebied met als voornaamste activiteiten projectontwikkeling, bouw, renovatie, onderhoud en vastgoedbeheer. Denk aan transformatie, kantoorrevitalisering, verduurzaming van woningen en een substantieel deel woningontwikkeling met een ei-gen woningconcept dat geschikt is voor corporaties, ontwikkelaars en beleggers. Daarnaast wordt gewerkt aan de innovatie van PS-woningen en een 3D-betonprinter in het consortium De Huizenprinters.

Heilijgers werkt aan projecten in Amsterdam, Almere, Utrecht, Bloemendaal, Ridder-kerk, Leusden, Voorthuizen, Barneveld, Bunschoten, Huizen, Hilversum, Soest, Soesterberg, Zeist en uiteraard Amersfoort.

Geef een reactie

*