Presale appartementen “de Verborgen Tuinen” Leusden

Nieuwbouw woningen De Verborgen Tuinen Leusden Heilijgers appartementen

Op donderdag 6 juli begint de presale voor de 35 appartementen ‘De Verborgen Tuinen’ in Leusden.

Heilijgers ontwikkelt een nieuw woongebied op de voormalige schoollocatie aan de Clarenburg 1.
Hier worden drie appartementsgebouwen met parkeren in kelder gerealiseerd. Twee blokken krijgen respectievelijk 15 en 20 koopappartementen, het derde blok krijgt 21 zorgappartementen voor dementerenden. Deze appartementen komen onder het beheer van een zorginstelling.

De verwachting is dat de bouw van de drie appartementsgebouwen begin 2018 kan beginnen. Het ontwerp bestemmingsplan dat de bouw van ‘De Verborgen Tuinen’ mogelijk moet maken heeft al ter inzage gelegen.

De koopappartementen worden gerealiseerd in 2 blokken over 5 woonlagen.  De appartementen variëren van ongeveer 80 m2 tot ongeveer 153 m2 en hebben een vrij op naam prijs vanaf ongeveer € 259.000,-.

Om alvast een plekje te bemachtigen in één van de appartementen op de mooiste locatie in Leusden organiseert Heilijgers een presale. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden meer informatie over de appartementen zoals plattegronden, de prijzen en het afwerkingsniveau. Vanaf dit moment start ook de inschrijving.

De presale vindt plaats op:
Datum: donderdag 6 juli a.s. van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur
Locatie:  Projectlocatie hoek Clarenburg / Burgemeester van der Postlaan in Leusden

Aanmelden voor de avond kan via: info@deverborgentuinen.nl of via de website.

Meer informatie:
Via de makelaar Herbrink (033 495 09 50) of onze woonadviseur Jeanette Loonstra (06 14 271 221). Of bezoek de website www.deverborgentuinen.nl of onze facebookpagina facebook.com/DeVerborgenTuinen

Geef een reactie

*

Scroll Up