Renovatie 25 appartementen

Heilijgers Rochedale Ten Katestraat AmsterdamIn opdracht van woningcorporatie Rochedale renoveert Heilijgers 25 éénkamerappartementen aan de Ten Katestraat in Amsterdam. Een top locatie om te wonen, vlakbij het centrum, de Jordaan en het Vondelpark. En niet te vergeten om de hoek bij de nieuwste hotspot en place to be De Hallen; het centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten.

Het complex omvat 25 éénkamerappartementen de woonoppervlakte variëren van circa 42 m² tot en Heilijgers Rochedale Ten Katestraat Amsterdammet circa 46 m². De onbewoonbaar verklaarde woningen weer bewoonbaar te krijgen is begonnnen met het herstel van de funderingen. Daarna zijn de alle verdiepingen ontdaan van wanden, plafonds en installatie. Alleen de gevels, vloeren en trappen zijn behouden. Na de inpandige sloop zijn alle appartementen weer compleet opgebouwd met installaties, wanden, plafonds. Gevels en dak zijn hersteld en geisoleerd. Aan de achterzijde zijn nieuwe balkons gemaakt. De renovatie was ook bijsonder door de beperkte Heilijgers Rochedale Ten Katestraat Amsterdambouwplaatsruimte, de Ten Katemarkt moest 7 dagen per week ongestoord doorgaan.

In De Hallen vind je een bioscoop, bibliotheek, restaurants zoals Meat West en Remise 47 en natuurlijk de beruchte foodhallen. Voor je dagelijkse (verse)boodschappen loop je zo de Ten Katemarkt op. Deze gezellige markt staat er elke dag van de week, behalve op zondag.

Overigens merk je in de woning zelf niet dat je in een levendige straat woont, Heilijgers Rochedale Ten Katestraat Amsterdamomdat de woningen goed zijn geïsoleerd en de nieuwe kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. De appartementenzijn o.a. tevens voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe installaties en een nieuwe afgewerkte moderne badkamer met toilet.

Alle appartementen hebben een buitenruimte, de woningen op de bel-etages hebben zelfs een balkon én tuin.

1000 belangstellenden

Zo’n 250 tot 300 kijkers kwamen zondag 15 februari af op de bezichtiging van de 25 koopwoningen in de Ten Katestraat.
Duizend belangstellenden hebben zich via de website aangemeld voor meer informatie.
Meer http://www.dewestkrant.nl/index.php/koopwoning-ten-katestraat-gewild/