Renovatie & Onderhoud in Amersfoort

Als u op zoek bent naar een creatieve en betrokken partner op het gebied van rennovatie, verbouwingen en restauraties, kies dan voor Heilijgers. Heilijgers verbouwt, renoveert, restaureert en onderhoudt vastgoed in de regio Amersfoort en ver daarbuiten. Onze full service aanpak bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud, vastgoedonderhoud en vastgoedbeheer en daarmee bieden wij u de ruimte die u nodig heeft. Uiteraard met een passende service, een 24-uurs service.

Heilijgers Explain Amersfoort renoveren en verduurzamen

Verrassende renovaties op complexe Amersfoortse locaties

Verrassende renovaties op complexe locaties in Amersfoort, dan moet je durven en gebruik maken van duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Door de jaren heen hebben wij bij Heilijgers laten zien dat dit onze kracht is. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties, herbestemmingen, stadvernieuwingen of renovaties van monumentale panden. Wat te denken van de restauratie van Villa Paaslo in Amersfoort? In de karakteristieke kantoorvilla zijn de vele stijlkenmerken behouden. Een onder voorbeeld is de rennovatie van zonnepanelen in de wijk Nieuwland in Amersfoort.

Kostenbeheersing: lage total kosten

De restauratie of renovatie van een monumentaal pand, de verbouwing van een school, winkel, kantoor of het upgraden van bestaand vastgoed: het is een goede investering. Bij Heilijgers zorgen we voor kostenbeheersing: uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs. Verder kijken dan het moment van opleveren, zoals het planmatig beheren en onderhouden van vastgoed, levert ons langdurige samenwerkingsverbanden op. Wij beheersen multidisciplinaire projecten, met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar.

Heilijgers Amersfoort renovatie zonnepanelen Nieuwland Amersfoort

Heilijgers Amersfoort: renovatie en onderhoud voor iedereen!

Hart hebben voor elke situatie en product, resulteert voor ons in een hoge klanttevredenheid. Out of the box en vooruit denken, slim en doortastend optreden, dat maakt ons uniek. Bijvoorbeeld met onze Transformatie-aanpak wordt verouderd en leegstaand vastgoed snel, flexibel en rendabel gewijzigd naar hoogwaardige woningen. Een aanpak die significant bijdraagt aan stadsvernieuwing. En denk ook aan Brandpreventie waar onze kracht ligt in de combinatie van inspectie, advies, het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen en het brandwerend afdichten van sparingen en leidingdoorvoeringen. Daarnaast is er de EBO, het EnergieBesparingsOnderzoek dat u helpt bij  in beeld brengen van het energieverbruik en adviseert over de besparingsmogelijkheden en terugverdientijden. Ook verduurzamen wij woningen naar een B- of A-energielabel of naar Nul op de Meter NOM.

Heilijgers in Amersfoort is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers op het gebied van renovatie en onderhoud in uw regio kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00