Start bouw woningen 1e fase Holzenhoef Voorthuizen

Start woningbouw Holzenhoef Voorthuizen - HeilijgersWethouder Aart de Kruijf van de gemeente Barneveld, Daniëlle van Ramshorst en Sebastiaan de Vries, kopers van één van de woningen en Guillaume Chevalier, directeur Heilijgers Projectontwikkeling, hebben het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 72 woningen in Holzenhoef te Voorthuizen.

Deze woningen maken deel uit van de nieuwe woonwijk Holzenbosch waar ongeveer 325 woningen worden gerealiseerd. Het gebied ligt gunstig tegen het bestaande dorp aan en op loopafstand van recreatiegebied Zeumeren. In de nieuwe woonwijk realiseert Heilijgers een gevarieerd woningprogramma met woningen in afwisselende architectuurstijlen en breedtematen. Het wordt een dorpse sfeer met kronkelende straatjes, hofjes en veel groen.

In het project worden diverse woningtypen gerealiseerd. Van tussen- en hoekwoningen tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen. Er komen ook zeven CO2-neutrale NOM-woningen. Beter bekend als nul-op-de-meter woningen, waar geen gasaansluiting in komt.

Planning
De bouw van de eerste fase is gestart en de oplevering zal naar verwachting medio 2019 plaatsvinden. Ook de verkoop van 10 halfvrijstaande woningen in fase 2 is op 28 juni gestart. Deze woningen hebben een vanaf prijs van € 369.000,- v.o.n. Naar verwachting kan de bouw van fase 2 eind dit jaar van start gaan met een verwachte oplevering van eind 2019.

Meer informatie
Via Midden Nederland Makelaars (0342-472 072) en Drieklomp Makelaars (0342- 474 000).
Of bezoek de website www.holzenhoef.nl of bezoek facebook.com/Holzenhoefvoorthuizen.

Laat wat van je horen

*