Start De Verborgen Tuinen Leusden

Heilijgers De Verborgen Tuinen Leusden start bouw appartementenDonderdagmiddag 15 maart hebben wethouder Albert Dragt van de gemeente Leusden, Milco de Hart van Stepping Stones, mevrouw Roosendaal – van den Bos, een koper van één van de appartementen en Guillaume Chevalier, directeur Heilijgers Projectontwikkeling het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de eerste fase van De Verborgen Tuinen in Leusden.

De bouw van de drie appartementsgebouwen metHeilijgers De Verborgen Tuinen Leusden startevenement nieuwbouw appartementen 1200 een ondergelegen stallingsgarage is gestart. Twee blokken krijgen respectievelijk 15 en 20 koopappartementen, het derde blok krijgt 21 appartementen voor senioren met een hoge zorgbehoefte. Alle appartementen zijn verkocht. De oplevering van de appartementen zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 plaatsvinden.

Volgende fase
In de tweede fase worden 8 Herenhuizen, 2 vrijstaande, 12 twee-onder-één-kap- en 9 geschakelde villa’s gerealiseerd. Ruime woningen met een unieke breedte oplopend tot maar liefst 7 meter. Door deze breedte zijn er indelingsmogelijkheden te over. Werken aan huis, slapen op de begane grond of liever een enorme woonkeuken? Veel is mogelijk in De Verborgen Tuinen! De verkoop van deze woningen gaat in het najaar van 2018 van start.

Meer informatie
Via de makelaar Herbrink (033 495 09 50) of onze woonadviseur Jeannette Loonstra (06 14 271 221). Of bezoek www.deverborgentuinen.nl of facebook.com/DeVerborgenTuinen

Nieuwbouw woningen De Verborgen Tuinen Leusden Heilijgers

Geef een reactie

*