Start verkoop 2e fase De Verborgen Tuinen Leusden

De Verborgen Tuinen Leusden Heilijgers Projectontwikkeling Bouw‘De Verborgen Tuinen’ ligt op een voormalige schoollocatie in het centrum van Leusden en grenst aan het natuurgebied De Schoolsteegse Bosjes. In een paar minuten wandel je naar het winkelcentrum De Hamershof. Op deze locatie ontwikkelt Heilijgers drie appartementsgebouwen met in totaal 35 koopappartementen, 21 zorgappartementen en 31 grondgebonden woningen. De bouw van de appartementen is in volle gang.

Heilijgers Projectontwikkeling - De Verborgen Tuinen Leusden fase 2 - VogelvluchtTweede fase 16 maart in verkoop

In fase 2 komen  8 herenhuizen, 2 vrijstaande, 12 twee-onder-één-kap- en 9 geschakelde villa’s. Ruime woningen met een unieke breedte van maar liefst 7 meter. Door deze breedte zijn er indelingsmogelijkheden te over. Werken aan huis, slapen op de begane grond of liever een enorme woonkeuken? Veel is mogelijk in De Verborgen Tuinen!

Neem snel een kijkje op de projectwebsite en vergeet niet je favoriete bouwnummers door te geven. Zo heb je een streepje voor tijdens het toewijzen van de woningen! De verkoop van de woningen gaat zaterdag 16 maart van start. Je bent dan tussen 11.00-13.00 uur van harte welkom aan de Clarenburg 1 in Leusden.

Voor meer informatie zie www.deverborgentuinen.nl
Wil je op de hoogte blijven? Volg dan facebook.com/DeVerborgenTuinen
Of meld je aan voor de nieuwsbrief via info@deverborgentuinen.nl

Planning
– Begin 2018: start bouw appartementen
– 16 maart 2019: start verkoop grondgebonden woningen
– Eind 2019: start bouw woningen

Geef een reactie

*

Scroll Up