Start verkoop woningen “De Groene Hoogte” Soesterberg

Nieuwbouw woningen De Groene Hoogte Soesterberg HeilijgersZaterdag 4 november is de verkoop van woningen in de 1e fase De Groene Hoogte Soesterberg begonnen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.

Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen.

Woningen
In de eerste fase van het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen.  Op zaterdag 4 november is de verkoop van de woningen en daarmee ook de inschrijfperiode. Je kunt je tot 19 november 23.59 uur inschrijven voor een woning in de Groene Hoogte. Hierna vindt de toewijzing plaats.

Planning
zaterdag 4 november 2017 start verkoop bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
voorjaar 2018: start bouw woningen
begin 2019: oplevering woningen

Meer informatie:
Via Hol & Molenbeek Makelaars te Zeist (030-6920204), Sträter ERA Makelaardij (035-6016151) of onze wooncoach Stefien Eijssen (06-22603918). Of bezoek de website www.degroenehoogte.nl of onze facebookpagina facebook.com/degroenehoogte.

Laat wat van je horen

*