Start verkoop woningen Holzenhoef Voorthuizen

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling

Op donderdag 30 november aanstaande organiseert Heilijgers de start verkoop voor 62 woningen in deelplan Holzenhoef in nieuwbouwwijk Holzenbosch te Voorthuizen.

Deze woningen maken deel uit van de nieuwe woonwijk Holzenbosch waar totaal ongeveer 325 woningen worden gerealiseerd. Het gebied ligt gunstig tegen het bestaande dorp aan en op loopafstand van recreatiegebied Zeumeren. In de nieuwe woonwijk realiseert Heilijgers een gevarieerd woningprogramma met woningen in afwisselende architectuurstijlen en breedtematen. Het wordt een dorpse sfeer met kronkelende straatjes, hofjes en veel groen.

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling

Diverse woningtypen waaronder gasloos
In het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 175.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen met een prijs vanaf ongeveer € 399.500,- v.o.n. inclusief garage. Er komen ook 7 CO2-neutrale, all-electric woningen. Beter bekend als nul-op-de-meter woningen, waar geen gasaansluiting in komt.

Start verkoop
U bent op donderdag 30 november tussen 19.00 – 21.00 uur van harte welkom voor deze start verkoop in Brasserie Buitenlust, Hoofdstraat 89 te Voorthuizen. U krijgt een folder/magazine, de prijslijst en de inschrijfdocumentatie. Daarnaast kunt u vragen stellen aan het aanwezige verkoopteam. Tot en met maandag 12 december kunt u zich inschrijven en een voorkeur opgeven voor een woning. Daarna vindt de toewijzing plaats.

Huurwoningen
Belangstellenden voor de huurwoningen kunnen zich nu al melden bij Midden Nederland Makelaars in Barneveld > barneveld@mnm.nl

Planning
Bij een voorspoedige verkoop wordt er 2e kwartaal 2018 gestart met de bouw en zal de oplevering naar verwachting begin 2019 plaatsvinden.

Meer informatie
Via Midden Nederland Makelaars (0342-472 072) en Drieklomp Makelaars (0342- 474 000). Of bezoek de website www.holzenhoef.nl of onze facebookpagina facebook.com/Holzenhoefvoorthuizen.

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling totaaloverzicht

Laat wat van je horen

*