The Phonehouse Amersfoort

PhonehouseHet hoofdkantoor en magazijn van The Phone House Netherlands B.V. is gerealiseerd op een fenomenale zichtlocatie in de geluidswal die de Amersfoortse wijk Vathorst afschermt van de snelweg A1.

Het gebouw kent een moderne en zakelijke uitstraling, ligt vlakbij de entree van het bedrijventerrein bij de afslag Amersfoort Noord, kenmerkt zich door de uitstekende ontsluiting en is daardoor prima bereikbaar.
Op de begane grond is het magazijn gesitueerd, omsloten aan drie zijden door de geluidswal. Hierboven bevinden zich de showrooms en kantoorruimtes, die door de geluidswal heen steken en zichtbaar zijn vanaf de A1.

Parkeergelegenheid bevindt zich zowel rondom het pand als op het dak van de showrooms en bijbehorende kantoorruimtes. Dit project is de eerste ontwikkeling in de geluidswal waarvan de bouw gestart is. Het pand is opgeleverd op 1 juli 2007.