Vacatures Werkvoorbereider & Uitvoerder

Wij hebben vacatures voor:

Werken bij een fijn en ambitieus team
Heilijgers is een middelgrote onderneming met ongeveer 100 medewerkers en heeft een gedifferentieerd functieaanbod. Er is veel ruimte voor persoonlijke ambitie en ontwikkeling. Ondernemende en initiatiefrijke mensen krijgen bij ons de mogelijkheid eigen ambities waar te maken. De cultuur van Heilijgers kenmerkt zich door een open structuur. Een goede werksfeer en collegialiteit zijn het fundament van onze werkzaamheden.

Arbeidsomstandigheden
Heilijgers voert een zorgvuldig personeelsbeleid. Nieuwe medewerkers krijgen een introductie en kunnen kennismaken met alle facetten van het bouwproces, van projectontwikkeling tot onderhoud en nazorg. Aanvullende studies en trainingen worden gestimuleerd. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Ons moderne hoofdkantoor biedt een royale werkomgeving. Ook is er veel aandacht voor arbeidsomstandigheden en veiligheid.Team Heilijgers Amersfoort

Diversiteit
Heilijgers staat midden in de maatschappij en wil daar ook een afspiegeling van zijn. Wij voeren daarom een actief beleid als het gaat om diversiteit.

Werknemers van Heilijgers zijn:
geïnteresseerd in de wereld om zich heen;
– ambitieus;
– kennisgericht;
– betrokken;
– klantgericht.

Heilijgers biedt haar werknemers:
de mogelijkheid te bouwen aan een eigen toekomst;
– doorgroeimogelijkheden binnen alle bedrijfsonderdelen;
– een dynamische werkomgeving met uitdagend werk.

Open sollicitatie
Mocht je een open sollicitatie willen sturen dan graag naar:
Heilijgers, ter attentie van de afdeling Human Resources, Postbus 340, 3800 AH Amersfoort.

Laat wat van je horen

*