Vastgoedbeheer Amersfoort

Heiligers biedt strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeer in Amersfoort aan voor vastgoedeigenaren, beleggers, instellingen en verenigingen van eigenaren. Voor bijvoorbeeld de VVE Het Lange Grachthuis in Amersfoort voeren we periodieke inspecties uit, dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud. Deze diensten rusten op drie pijlers: technisch beheer, commercieel en administratief beheer. Professioneel vastgoedbeheer: u houdt de regie over exploitatie maar kunt rekenen op onze inzet van juiste kennis en ervaring.

Strategisch Vastgoedbeheer in Amersfoort

Vastgoedbeheer Amersfoort met een duidelijke strategie, strategisch vastgoed beheer noemen we dat. Heilijgers beoordeelt en positioneert de gebouwen die opdrachtgevers in portefeuille hebben. Welke gebouwen kunt u behouden, welke stoten we af en wat is de beste strategische en financieel keuze. We doen dit natuurlijk niet alleen, maar samen met de opdrachtgevers analyseren wij het vastgoed om te bepalen wat de beste keuze is. Hierbij zitten we alle mogelijke disciplines in die u van ons gewend bent.

Technisch Vastgoedbeheer in de regio Amersfoort

Bij Heilijgers werken we gestructureerd en planmatig in Amersfoort. Dit realiseren we door een meerjarenoverzicht te presenteren met terugkeerde en incidentele zaken. Zo bent u op de hoogte van wat er nodig om uw gebouw, woning of bedrijf in optimale conditie te houden en duurzaam te exploiteren. Daarnaast maken we levensloopberekeningen en verstrekken we bouwtechnische adviezen. Bij eventuele storingen kunt u gebruik maken onze 24-uurs service en wij handelen uw storing in de regio Amersfoort direct af.

Beheer en verhuur in Amersfoort

Bij Heilijgers zijn we niet alleen in staat om mooie projecten  te realiseren in Amersfoort, maar wij managen de exploitatie van uw vastgoed. We zorgen er dan ook voor dat we de juiste huurders voor de locatie vinden. U bent als bedrijf bijvoorbeeld in de gelegenheid om ruimer te huisvesten door extra huurders. Daarnaast zijn de projecten multifunctioneel. Door vroegtijdig op  zoek te gaan kan Heilijgers het investeringsrisico afdekken.

Administratief Vastgoedbeheer Amersfoort

U houdt de regie, maar wij nemen graag al uw administratie, facturatie, inkoop- en contractbeheer uit handen. Efficiënte exploitatie kan het verschil maken om een hoog rendement uit uw vastgoed te halen. Administratief vastgoedbeheer in Amersfoort noemen we dat.

Heilijgers

Heilijgers ontwikkelt en realiseert diverse concepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven in de stad Amersfoort en omgeving. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en/of vastgoedbeheerder voor u in de regio Amersfoort kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00