Vastgoedbeheer Utrecht

In Utrecht en omgeving biedt Heiligers strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeer aan voor vastgoedeigenaren, beleggers, instellingen en verenigingen van eigenaren. In Utrecht doen we dit bijvoorbeeld voor de Universiteit Utrecht. Onze vastgoedbeheer diensten rusten op drie belangrijke pijlers: technisch beheer, commercieel en administratief beheer. Vastgoedbeheer op een professionele manier: u houdt de regie over exploitatie maar kunt rekenen op onze inzet van juiste kennis en ervaring.

Vastgoedbeheer – duidelijk strategische visie in Utrecht

Strategisch vastgoedbeheer in Utrecht, is vastgoedbeheer met een duidelijk verhaal. Bij Heilijgers beoordelen  we de huidige situatie en positioneren we de gebouwen die opdrachtgevers in portefeuille hebben. Daarna stemmen we samen met u bepaalde keuzes af, zowel strategisch al financieel. Welke gebouwen kunt u behouden, welke stoten we af en wat is strategische en financieel het beste? Hierbij zitten we alle mogelijke disciplines in die u van ons gewend bent.

Technisch Vastgoedbeheer in de regio Utrecht

Gestructureerd en planmatig werken, dat vinden we belangrijk in Utrecht en elke andere regio waar we actief zijn. Dit realiseren we door alle zaken zo goed mogelijk inzichtelijk te maken middels een meerjarenoverzicht. Hierin nemen we de terugkerende en incidentele zaken mee. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er nodig is om uw gebouw in optimale conditie te houden. Uiteraard nemen we hier de levensloopcalculatie in mee en geven we een bouwtechnisch advies. Last van een storing? Maak gebruik van onze 24-uurs service en wij handelen uw storing in Utrecht zo snel mogelijk af.

Commercieel vastgoedbeheer en verhuur in Utrecht

Bij Heilijgers zijn we niet alleen in staat om mooie projecten  te realiseren in Utrecht en omgeving, maar wij managen ook de exploitatie van uw vastgoed. We zorgen er dan ook voor dat we de juiste huurders voor de juiste locatie vinden. U bent als bedrijf bijvoorbeeld in de gelegenheid om ruimer te huisvesten door extra huurders. Daarnaast zijn de projecten multifunctioneel. Door vroegtijdig opzoek te gaan kan Heilijgers het investeringsrisico afdekken.

Administratief Vastgoedbeheer Utrecht

U houdt de regie, maar wij nemen graag al uw administratie, facturatie, inkoop- en contractbeheer uit handen. Efficiënte exploitatie kan het verschil maken om een hoog rendement uit uw vastgoed te halen. Administratief vastgoedbeheer in Utrecht noemen we dat.

Heilijgers: van Utrecht, voor Utrecht

Heilijgers ontwerp en realiseert diverse concepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven in de regio Utrecht. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en/of vastgoedbeheerder voor u in de regio Utrecht kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00