Vastgoedonderhoud Amsterdam

Groot en klein vastgoedonderhoud in Amsterdam, daar heeft u een geschikt partner voor nodig met verstand van zaken. Bij Heilijgers staan we dan ook graag voor u klaar om uw vastgoedvraagstukken in Amsterdam voor u op te pakken. We voeren op regelmatige basis vastgoedonderhoud voor u uit en meestal doen we dit voor jaar. Maar bij Heilijgers kunnen we veel meer. We hebben namelijk alle diensten en vakdisciplines in huis om nieuwe panden nog jaren in optimale conditie te houden door middel van vastgoedbeheer en onderhoud aan monumenten in Amsterdam.

Dagelijks vastgoedbeheer en onderhoud in Amsterdam

We voeren dagelijks vastgoedonderhoud uit en beheren vastgoed in Amsterdam voor veel vastgoedbeheerders, bedrijven, vve’s en woningcorporaties. Voor elk vraagstuk hebben we een specifieke aanpak. Zo voeren we kleinschalige reparaties uit, verhelpen we storingen en voeren we  mutatieonderhoud uit. We zijn ons ervan bewust dat we werkzaam zijn in een leefomgeving van mensen in Amsterdam en omstreken, daarom denken we niet alleen aan onderhoud maar zijn goede omgangsvormen voor ons vanzelfsprekend.

Servicedesk van Heilijgers – 24-service, ook in Amsterdam

Bij Heilijgers hebben we een goed getraind team van servicedesk medewerkers staan voor u klaar staan om u verder te helpen met uw vastgoedonderhoud of reparatie vraagstuk in Amsterdam. Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid en dat maakt ons uniek. Voor opdrachtgevers met een onderhoudscontract hebben wij een speciale 24-uurs service. De service is voor bestaande klanten, maar ook voor projecten die inmiddels zijn opgeleverd in Amsterdam. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar om problemen aan uw pand op te lossen.

Reparaties, mutatieonderhoud en systematisch onderhoud

Wij willen u zo snel mogelijk en adequaat helpen. Dit kunnen we realiseren door de flexibele inzet van onze medewerkers en de digitale voorzieningen. Zo zijn we snel ter plaatse in Amsterdam en omgeving om alle werkzaamheden snel en adequaat op te pakken. We helpen u met het uitvoeren van reparaties, het verzorgen mutatieonderhoud aan diverse soorten vastgoed en het verzorgen van systematisch onderhoud in Amsterdam eo. Deze werkzaamheden doen we veelal op afroep van vastgoedbeheerders, woningcorporaties en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen in de regio Amsterdam. Heilijgers houdt vastgoed in conditie met systematisch planmatig onderhoud.

Strategisch vastgoedbeheer Amsterdam: Advies op maat

We voorzien u graag van advies en dat is op zich niet zo moeilijk, maar van advies maken wij graag maatwerk en dat doen we met plezier. We willen u graag verder helpen, zonder dat u met vragen blijft zitten. Strategisch vastgoedbeheer voor de regio Amsterdam noemen we dat. Zo kunt u van ons verwachten dat we u in een vroeg stadium advies geven over de keuze van bijvoorbeeld onderhoudsarme materialen en over energieprestatiecontracten met het oog op duurzame oplossingen. In de meer jaren onderhoudscontracten leggen we ook gegarandeerde marktconforme prijsafspraken vast. Zo bent u verzekerd van vastgoedbeheer op maat en zijn er geen onverwachte kosten.

Neem contact met ons op!

Wilt meer informatie over Vastgoedonderhoud neem dan contact op met: Herman Broekhuizen, commercieel directeur, via het contactformulier of telefonisch: +31 (0)33 45 45 700