Verfrissende aanpak

kantoor HeilijgersHeilijgers inspireert met innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen. Op basis van leervermogen, kennis en cost leadership. Met slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken. Onze labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer werken hierbij optimaal samen. Nieuwe inzichten implementeren we direct. Na ruim een eeuw heeft de familie Heilijgers in de jaren ’90 afstand genomen van de onderneming.

Wie zoekt naar verrassende huisvesting haalt met Heilijgers een partner in huis, die ‘out of the box’ durft te denken. De klant en functionele behoeftes staan centraal. Gaat het om een school, ziekenhuis of appartementsgebouw dan redeneren wij stap voor stap terug naar de tekentafel. Zo geven wij u letterlijk de ruimte die u nodig heeft.

Consumentgericht ontwikkelen en bouwen
Wij gaan voor de glimlach op het gezicht. Dat wij het Keurmerk Klantgericht Bouwen voor de negende achtereenvolgende maal ontvingen, zien wij hiervoor als blijk van erkenning.

In een wereld waarin onze ruimte en energie schaarser worden, bewandelen wij nieuwe wegen. Met creatieve woonconcepten, betaalbare, duurzame en vooral verrassende huisvesting hebben wij alle antwoorden in huis: samenwerkend en betrokken, creatief en inspirerend, gedreven en ambitieus, vakmanschap en visie.

hoofdkantoor-interieur

Vakmanschap en visie
In onze optiek is een gebouw dat de juiste uitstraling heeft, functioneel is en optimaal kan worden beheerd, duurzamer in alle opzichten. Wij zetten hier al onze kennis en ervaring voor in.

Gedreven en ambitieus
Wij kijken niet alleen naar de ontwikkeling van uw huisvesting, maar denken mee bij de vermindering van uw huisvestingslasten. Dit zowel initieel als over de gehele levensduur (Life Cycle Costing).

Creatief en inspirerend
Onze integrale aanpak, originaliteit en vroegtijdige inpassing van trends, resulteert in slimmere, mooiere en betere huisvesting. Complete en innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en onderhoudsoplossingen. Duurzaam en uiterst betaalbaar.

Samenwerkend en betrokken
Of het nu gaat om binnenstedelijke projecten met multidisciplinaire functies, integrale gebiedsontwikkeling of de ontwikkeling van grootschalige kantoorlocaties: samenwerking is ons fundament. Waar mogelijk implementeren we co-creatie. Onze focus is doordachte huisvesting met optimale gebruikswaarde.