Vacature Uitvoerder met ervaring

Wat ga je doen?
In deze functie krijg jij de mogelijkheid om (samen) leiding te geven aan de uitvoering van een groter project of meerdere kleinere projecten. Denk aan woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten, maar ook renovatie- en verduurzamingsprojecten.
Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk, denkt mee met de organisatie en bent soms direct betrokken bij de voorbereiding van nieuwe projecten. Je hebt een sterk oog voor de klantrelatie, maar kan ook de overige partners van het project goed managen. Daarnaast heb je uitstekende beheersing van de techniek.

In elk project is optimale samenwerking cruciaal, dus zorg jij voor:

 • voorzitten van werkvergaderingen; je bent in deze het directe verlengstuk van de projectleider
 • begeleiden van de externe partijen
 • optimale inzet van de toegewezen bouwplaatsmedewerkers
 • uitdragen van het beleid en handhaving in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn
 • tijdige en accurate aanlevering en bewaking van de administratie tijdens de uitvoering van het project
 • de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project
 • signaleren van meer- en minderwerk en jezelf op de hoogte houden van financiële ontwikkelingen van de projecten
 • leveren van een bijdrage aan de nieuwe projecten in de voorbereiding, zoals de organisatie, werkmethoden, planning en inzet van mensen en middelen

Wie zoeken wij?
Als een gedreven uitvoerder met sterk ontwikkelde leiderschapsvaardigheden ben jij een stimulerende kracht op de bouwplaats. Daarbij verlies jij aspecten als planning, werkorganisatie, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit niet uit het oog.
Je hebt succesvolle ervaring als uitvoerder en jouw kwaliteit zorgt voor een tevreden klant. Ook heb jij ervaring met grotere en multidisciplinaire projecten in de woningbouw. Je bent een doorpakker, een organisatorisch talent en hebt je zaakjes op orde.

Daarnaast heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde
 • hbo-werk- en denkniveau
 • minimaal 5 jaar werkervaring met de realisatie, uitvoering en begeleiding van woningbouwprojecten
 • kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en -methodieken, bouwfysica en bouwstoffen
 • een pré is ervaring met BIM, maar de wil om met BIM te werken een must

Daarnaast ben jij een persoon die continu op zoek is naar verbetering (LEAN) van de bedrijfsvoering en je weet kansen daartoe goed te benutten.

Wat bieden wij?
Uiteraard hebben wij jou ook veel te bieden. Een plek binnen Heilijgers waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Goede voorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt actief betrokken bij innovaties. Kortom een leuke job waar je echt iets kan bijdragen en waar je ontzettend veel kan leren.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Wie zijn wij?
Heilijgers is een middelgrote ontwikkelaar en bouwer met ongeveer 100 medewerkers en heeft een gedifferentieerd functieaanbod. Heilijgers levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren van mens en maatschappij. Het dienstenpakket bestaat uit het ontwikkelen, bouwen, technisch beheren en onderhouden van huisvesting. Hiermee speelt zij in op de wensen van de klant en de samenleving. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort en Heilijgers is met name werkzaam in Midden-Nederland. De bedrijfscultuur is te omschrijven als no-nonsense, open, informeel met veel ruimte voor het sociale aspect. Werkplezier staat hoog op de agenda!

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en heb je interesse stuur dan je sollicitatie naar hr@heilijgers.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Piet Dekker (projectleider) via p.dekker@heilijgers.nl of +31 651504985.
Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Kim Meeuwissen (hr manager) via k.meeuwissen@heilijgers.nl of +31 641781113.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.