De verborgen Tuinen Leusden

Nieuwbouw woningen De Verborgen Tuinen Leusden Heilijgers

 ‘De Verborgen Tuinen’ ligt op een voormalige schoollocatie in het centrum van Leusden en grenst aan het natuurgebied De Schoolsteegse Bosjes. Op deze locatie ontwikkelt Heilijgers drie appartementsgebouwen met in totaal 35 koopappartementen, 21 zorgappartementen en 31 grondgebonden woningen. De bouw van de appartementen is in volle gang.

Mijlpalen

  • Begin 2018: start bouw appartementen
  • Begin 2019: start verkoop grondgebonden woningen
  • Eind 2019: start bouw woningen

Tweede fase
In fase 2 worden 8 Herenhuizen, 2 vrijstaande, 12 twee-onder-één-kap- en 9 geschakelde villa’s gerealiseerd. Ruime woningen met een unieke breedte van maar liefst 7 meter. Door deze breedte zijn er indelingsmogelijkheden te over. Werken aan huis, slapen op de begane grond of liever een enorme woonkeuken? Veel is mogelijk in De Verborgen Tuinen! De verkoop van de woningen gaat in het vroege voorjaar van 2019 van start.

Woonwensen
Geef je woonwensen op voor de woningen in de tweede fase.
Samen dromen, ideeën aandragen en meedenken over de ontwikkeling van fase 2 van het project De Verborgen Tuinen in Leusden? Dat kan! Om een goed inzicht te krijgen in jouw woonwensen en ideeën, hebben wij een enquête opgesteld waarin je kunt kiezen uit één (of meerdere) van de aangegeven antwoorden. Na inventarisatie van de wensen gaat de architect aan de slag om jouw wensen zo veel mogelijk te vertalen in de verdere uitwerking van het project. Door jouw stem te laten gelden voel jij je hier straks heerlijk thuis!

Woonwensen kun je doorgeven door in te loggen op de website en in het account naar de woonwensenenquête te gaan.

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan facebook.com/DeVerborgenTuinen
Of meld je aan voor de nieuwsbrief via info@deverborgentuinen.nl

Update’s
20 juni 2017 – Presale appartementen op donderdagavond 6 juli
24 januari 2018 – Heilijgers verkoopt zorgresidentie aan Aedifica
15 maart 2018 – Feestelijk start bouw appartementen De Verborgen Tuinen

Laat wat van je horen

*