Bouwkavel Holzenbosch Voorthuizen

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling twee onder een kapIn Voorthuizen ontwikkelen en realiseren wij in het deelplan Holzenhoef 82 grondgebonden woningen en 19 appartementen. De woningen maken deel uit van de nieuwe woonwijk Holzenbosch waar totaal ongeveer 327 woningen komen. Het gebied ligt gunstig tegen het bestaande dorp, vlakbij de A1 en op loopafstand van recreatiegebied Zeumeren.

In de nieuwe woonwijk komt een gevarieerd woningprogramma met afwisselende architectuurstijlen. Het wordt een dorpse sfeer met kronkelende straatjes, hofjes en veel groen. De woningen van Heilijgers zijn ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk.

Laatste bouwkavel verkocht
Altijd al uw droomhuis zelf willen bouwen? In Holzenbosch Voorthuizen kan uw woondroom werkelijkheid worden. Op verschillende plekken in deze nieuwe buurt zijn kavels met diverse ligging en grootte te koop. Binnen de vooraf bepaalde architectuurstijl kunt u hier zelf uw nieuwe woning realiseren. De gehele wijk wordt gebouwd in een dorpse stijl passend bij de omgeving en de voormalige boerderij die hier heeft gestaan. Alle bouwkavels zijn inmiddels verkocht.

Meer informatie over de gerealiseerde woningen in Holzenbosch klik hier.

Geef een reactie

*

Scroll Up