Holzenbosch Voorthuizen

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling twee onder een kapIn Voorthuizen ontwikkelen en realiseren wij in het deelplan Holzenhoef 82 grondgebonden woningen en 19 appartementen. De woningen maken deel uit van de nieuwe woonwijk Holzenbosch waar totaal ongeveer 327 woningen komen. Het gebied ligt gunstig tegen het bestaande dorp, vlakbij de A1 en op loopafstand van recreatiegebied Zeumeren.

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling twee onder een kapIn de nieuwe woonwijk komt een gevarieerd woningprogramma met afwisselende architectuurstijlen. Het wordt een dorpse sfeer met kronkelende straatjes, hofjes en veel groen. De woningen van Heilijgers zijn ontworpen door Van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk.

Het programma bestaat uit 18 vrije sector huurappartementen, 6 vrije sector huurwoningen, 14 sociale huurwoningen, 8 sociale koopwoningen, 40 vrije sector rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 7 prachtig gelegen vrije kavels. Alle woningen zijn verkocht. De kavels zijn bestemd voor zelfbouw, daar zijn er nog enkele van te koop.

Huurwoningen
Belangstellenden voor de huurwoningen kunnen zich nu al melden bij Midden Nederland Makelaars in Barneveld > barneveld@mnm.nl

Laatste twee vrije kavels te verkoop
Altijd al uw droomhuis zelf willen bouwen? In Holzenbosch Voorthuizen kan uw woondroom werkelijkheid worden. Op verschillende plekken in deze nieuwe buurt zijn kavels met diverse ligging en grootte te koop. Binnen de vooraf bepaalde architectuurstijl kunt u hier zelf uw nieuwe woning realiseren. De gehele wijk wordt gebouwd in een dorpse stijl passend bij de omgeving en de voormalige boerderij die hier heeft gestaan.
Op de website www.kavelsholzenbosch.nl kunt u zien welke kavel het beste bij uw wensen past en het bijbehorende kavelpaspoort downloaden. Vrij uitzicht, een tuin op het noord-westen of zuid-westen? Wij hebben de mooiste plekjes voor u gereserveerd.

Update
10 november 2017 – Start verkoop 62 woningen Holzenhoef op 30 november 2017
28 juni 2018 – Start bouw eerste fase

Holzenbosch Holzenhoef Voorthuizen nieuwbouw woningen Heilijgers Projectontwikkeling totaaloverzicht

Geef een reactie

*

Scroll Up