De Groene Hoogte Soesterberg

De Groene Hoogte Soesterberg- Inschrijving fase 4 geslotenElke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op de Groene Hoogte is dit juist wel goed te combineren! Met Utrecht op nog geen 15 minuten rijden en het centrum van Soesterberg met al haar voorzieningen binnen handbereik is het hier alleen maar genieten geblazen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen. Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen. Er komen verschillende woningtypen met diverse kavelformaten.

De Groene Hoogte Soesterberg Heilijgers - woningen nieuwbouw

Verkoop fase 4

Op maandag 2 maart 12.00 uur is de online verkoop/inschrijving voor de 44 eengezinswoningen in fase 4 van De Groene Hoogte gestart. De verkoop verloopt geheel online via de website www.degroenehoogte.nl. Inschrijven was mogelijk t/m zondag 8 maart 2020.
U kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Groene Hoogte? Schrijf je in!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.degroenehoogte.nl

De Groene Hoogte Soesterberg vogelvlucht Heilijgers nieuwbouw woningen

 

 

Geef een reactie

*

Scroll Up