De Groene Hoogte Soesterberg

De Groene Hoogte Soesterberg 1 - Heilijgers ProjectontwikkelingElke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op de Groene Hoogte is dit juist wel goed te combineren! Met Utrecht op nog geen 15 minuten rijden en het centrum van Soesterberg met al haar voorzieningen binnen handbereik is het hier alleen maar genieten geblazen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.

De Groene Hoogte Soesterberg woningen - Heilijgers Projectontwikkeling

Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen. Er komen verschillende woningtypen met diverse kavelformaten.

De bouw van 90 woningen in de eerste fase is in juli 2018 van start gegaan. Deze woningen zijn allemaal verkocht. Naar verwachting worden de eerste woningen medio 2019 opgeleverd.

2e fase begin 2019 in de verkoop
In de tweede fase van het project komen weer 71 diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen.
De verkoop van de tweede fase staat gepland voor begin 2019.
U kunt zich hiervoor alvast inschrijven op de website.

Op de hoogte blijven / inschrijven
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Groene Hoogte? Schrijf je in!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.degroenehoogte.nl/

De Groene Hoogte Soesterberg Heilijgers

Laat wat van je horen

*