De Groene Hoogte Soesterberg

De Groene Hoogte Soesterberg 1 - Heilijgers ProjectontwikkelingElke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op de Groene Hoogte is dit juist wel goed te combineren! Met Utrecht op nog geen 15 minuten rijden en het centrum van Soesterberg met al haar voorzieningen binnen handbereik is het hier alleen maar genieten geblazen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.

De Groene Hoogte Soesterberg woningen - Heilijgers Projectontwikkeling

Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen. Er komen verschillende woningtypen met diverse kavelformaten.

1e fase in verkoop: nog enkele woningen beschikbaar
In de eerste fase van het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen. De verkoop van de tweede fase staat gepland voor het najaar. U kunt zich hiervoor alvast inschrijven op de website.

Extra woningen in de verkoop
Omdat de verkoop zo voorspoedig verloopt hebben wij besloten 15 extra woningen in de verkoop te nemen. Dit zijn de woningen van het type Beuk met bouwnummer 117 t/m 121, type Esdoorn met bouwnummer 131 t/m 134, type Plataan met bouwnummer 136 t/m 139 en Kastanje met bouwnummer 135 en 140. De kandidaten die zich hebben ingeschreven voor een woning in fase 1 zijn als eerste benadert voor deze woningen. Deze woningen zijn in vrije verkoop dus bij interesse kun je direct contact op nemen met de makelaar of wooncoach. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Check de website. 

Planning

  • voorjaar 2018: start bouw woningen
  • begin 2019: oplevering woningen

Op de hoogte blijven / inschrijven
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Groene Hoogte? Schrijf je in!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.degroenehoogte.nl/

De Groene Hoogte Soesterberg Heilijgers

Laat wat van je horen

*