De Groene Hoogte Soesterberg

De Groene Hoogte Soesterberg 1 - Heilijgers ProjectontwikkelingElke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op de Groene Hoogte is dit juist wel goed te combineren! Met Utrecht op nog geen 15 minuten rijden en het centrum van Soesterberg met al haar voorzieningen binnen handbereik is het hier alleen maar genieten geblazen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.

De Groene Hoogte Soesterberg woningen - Heilijgers Projectontwikkeling

Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen. Er komen verschillende woningtypen met diverse kavelformaten.

1e fase in verkoop!
In de eerste fase van het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen. Op zaterdag 4 november is de verkoop van de woningen begonnen. Voor de eerste toewijzingsronde kon je inschrijven tot 20 november. Inschrijven kan nog steeds!

Planning

  • voorjaar 2018: start bouw woningen
  • begin 2019: oplevering woningen

Update
17 oktober 2017: nieuwsbrief: start verkoop 4 november, voortgang en impressies

Op de hoogte blijven / inschrijven
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Groene Hoogte? Schrijf je in!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.degroenehoogte.nl/

De Groene Hoogte Soesterberg Heilijgers

Laat wat van je horen

*