De Groene Hoogte Soesterberg

De Groene Hoogte Soesterberg- Inschrijving fase 3 geslotenElke dag wakker worden met uitzicht op de natuur is misschien wel het ultieme gevoel van ontspanning en rust. Bijna iedereen droomt weleens weg bij deze gedachte, maar dan wegen de praktische voordelen van een stad of dorp toch zwaarder. Op de Groene Hoogte is dit juist wel goed te combineren! Met Utrecht op nog geen 15 minuten rijden en het centrum van Soesterberg met al haar voorzieningen binnen handbereik is het hier alleen maar genieten geblazen.

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen.De Groene Hoogte Soesterberg woningtypen fase 3Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen. Er komen verschillende woningtypen met diverse kavelformaten.

Inschrijving fase 3 gesloten, schrijf je in als reserve kandidaat
Inmiddels is de inschrijving voor de 27 woningen in fase 3 van “De Groene Hoogte” gesloten. Deze woningen zijn nagenoeg gelijk aan de woningen in fase 2. Dit betreft de herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen in deelplan west. Alle informatie staat op www.degroenehoogte.nl/ en je kunt je daar inschrijven als reserve kandidaat.
Wanneer de goedkopere woningen in deelplan oost in verkoop komen is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in De Groene Hoogte? Schrijf je in!

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.degroenehoogte.nl/

Soesterberg De Groene Hoogte kavelkaart fase 3

Geef een reactie

*