Valleipark Leusden

Valleipark Leusden nieuwbouw 11 woningen impressie Heilijgers Projectontwikkeling bouw te koopAan de noordrand van Leusden – tussen het Valleikanaal en de Liniedijk – ligt een sfeervol nieuw woongebied. Lommerrijke lanen, veel groen, verschillende soorten woningen en vrije kavels. Valleipark, een unieke woonomgeving omringd door water, gekleurd door groen, doorkruist met lanen en gesierd door een grote variatie aan huizen.

Laatste 11 woningen
Al deze woningen hebben een zelfde indeling, de kavels verschillen in grootte en ligging. Ze hebben een vloeroppervlak van 120 m², zijn gasloos, hebben drie slaapkamers, een toilet en badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk, een grote zolder en een tuin op het westen. Met de vele opties pas je het huis aan naar jouw woonwensen. Van een uitbouw tot extra kamers op zolder.
Alle 11 woningen zijn verkocht en in de zomer van 2022 opgeleverd.

Deelplan 1
nieuwbouw woningen Valleipark Leusden fase 1 HeilijgersHet eerste deelplan van Valleipark bestaat uit 24 twee-onder-een kapwoningen in twee verschillende varianten. De twee types verschillen onderling weer van elkaar in kleurstelling, afmeting, indeling en kapvorm. De woonoppervlaktes van de twee types lopen uiteen van 135 tot 165 m². Door de huizen te laten verspringen van elkaar en te spelen met de goothoogte en de kleuren van de gevel en de daken heeft elk huizenduo een eigen verschijningsvorm. Het verlevendigt het straatbeeld en geeft de wijk een infor-meel en vriendelijk karakter.

Deelplan 2
Valleipark Leusden deelplan 2 nieuwbouw woningen start verkoopIn het deelplan 2 zijn 7 vrije kavels en 36 woningen in de vrije sector gerealiseerd. De wijk valt op vanwege de ‘eenheid in verscheidenheid’. De woningen in deze fase hebben een heel eigen karakter. Rieten kappen, donkere dakpannen, zwarte planken, mooi metselwerk en wit keimwerk in een groene omgeving staan garant voor een fijne en luxe uitstraling.

Deelplan 3
Dit nieuwbouw woningen Valleipark Leusden fase 2 Heilijgersdeelplan bestaat uit 38 woningen in verschillende typen. Zo zijn er rijwoningen en geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. De woonoppervlaktes van de verschillende types lopen uiteen van 120 tot 164 m2. Door de huizen te laten verspringen van elkaar en te spelen met de goothoogte en de kleuren van de gevel heeft elk huizenblok een eigen verschijningsvorm.
Het verlevendigt het straatbeeld en geeft de wijk een informeel en vriendelijk karakter.

Meedenkers
Bij de start van de gebiedsontwikkeling hebben de ontwikkelende partijen belangstellenden uitgenodigd om deel te nemen aan zes woonateliers over het ontwerp van de wijk en de woningen. Er is onder meer meegedacht over ecologie, kavelafmetingen, gewenste architectuur en de plattegronden van de woningen.

Informatie

Informatie over Valleipark vind je ook op www.valleipark.nl

Geef een reactie

*