Wonen in PrincenParc Leusden

PrincenParc Leusden - Heilijgers 38 woningen Nul Op de MeterIn Leusden, om precies te zijn op het kantorenpark Princenhof, ligt een verborgen schat. Nu nog tref je hier verouderde, leegstaande kantoorgebouwen. Maar als het aan de gemeente Leusden, Heilijgers Projectontwikkeling en bouwbedrijf Schoonderbeek ligt, ontstaat hier straks een interessante mix van bijzonder wonen, werken en recreëren.

PrincenParc bevindt zich aan de noordkant van Leusden. In Princenhof ligt een park met grote vijver, het is een verborgen parel en ligt in de buurt van het hoofdkantoor van ARAG Rechtsbijstand aan de Kastanjelaan. Waar Princenhof nu nog een plek is met verouderde, leegstaande kantoren, gaat het straks een plek worden voor bijzondere samenwerkingsinitiatieven tussen particulieren en ondernemers. In de plannen voor de nieuwe woonwijk wordt ingezet op veel openbaar groen tussen de bebouwing. Een grote groep nieuwbouwwoningen zullen met hun voordeur gaan grenzen aan het park. Autoverkeer in PrincenParc wordt tot een minimum beperkt.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om deze plek uit te laten groeien tot een veilige, duurzame en gezonde leef-, woon- en werkomgeving. Een plek waar het delen van het openbaar groen, de aanwezige voorzieningen, de veranda ’s en achtertuinen tot bijzondere ontmoetingen kan leiden. Het park loopt door in de woonstraten waardoor alle woningen grenzen aan het openbare groen. Heilijgers en Schoonderbeek zijn druk met de ontwikkeling en bouw van 38 unieke energieneutrale woningen.

Woonwensen
Met een woonwensenonderzoek is onderzoek gedaan naar de wensen van belangstellenden en omwonenden voor deze locatie. En met een inloopavond hebben de omwonenden inspraak gehad op de plannen.

Verkoop
Alle woningen zijn verkocht!

De bouw van de 38 woningen is gestart en de eerste oplevering verwachten we in het tweede kwartaal van 2024.

Voor meer informatie: www.princenparc-leusden.nl

Geef een reactie

*