Zuydereiland Schuytgraaf Arnhem

Zuydereiland Schuitgraaf woning aan het water Heilijgers ProjectontwikkelingWonen op een eiland met uitzicht over de Schuytse Laak? Dan bent u bij het Zuydereiland op het juiste adres! Aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum, liggen De Eilanden.

Op één van de twee wooneilanden, het Zuydereiland, ontwikkelde Heilijgers 19 gevarieerde geschakelde woningen. De Schuytse Laak ligt in het zuidoostelijke deel van Schuytgraaf in Arnhem.

De bouw van alle woningen is inmiddels afgerond en alle woningen zijn verkocht.

Het Zuydereiland is bijzonder gelegen. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuydereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.

De huizen worden bijzondere, water gerelateerde kubistische woningen met een modulaire opbouw. Aangeboden van compact tot zeer ruim.

Wonen op Zuydereiland al mogelijk vanaf € 365.000,- v.o.n.
Met type Z wordt een nieuw woningtype geïntroduceerd op Zuydereiland. Een nieuw type op basis van woonwensen die de afgelopen tijd zijn gehoord. Een nieuw, zeer ruim type, waarbij je nog steeds de mogelijkheden hebt die je van Zuydereiland gewend bent.

Het ontwerp van de woningen is van MIX architectuur.

Heilijgers Zuidereiland Schuytgraaf Arnhem villa huis kopen

Heilijgers Zuidereiland Schuytgraaf Arnhem villa huis kopen

Zuydereiland Schuytgraaf Arnhem Heilijgers nieuwbouwwoning te koop

Speak Your Mind

*