Woon-informatieavond Zuydereiland Arnhem

Zuydereiland Schuytgraaf Arnhem Heilijgers KerstimpressieWonen op een eiland met uitzicht over de Schuytse Laak? Dan bent u bij het Zuydereiland op het juiste adres! Aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum, liggen De Eilanden. Op één van de twee wooneilanden, het Zuydereiland, ontwikkelt Heilijgers 19 gevarieerde geschakelde woningen. De Schuytse Laak ligt in het zuidoostelijke deel van Schuytgraaf in Arnhem.

Het Zuydereiland is bijzonder gelegen. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuydereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Wonen op Zuydereiland al mogelijk vanaf € 365.000,- v.o.n.
Met type Z wordt een nieuw woningtype geïntroduceerd op Zuydereiland. Een nieuw type op basis van woonwensen die de afgelopen tijd zijn gehoord. Een nieuw, zeer ruim type, waarbij je nog steeds de mogelijkheden hebt die je van Zuydereiland gewend bent. Zo creëer je hier je droomwoning op het eiland al vanaf € 365.000,– v.o.n.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.zuydereiland-arnhem.nl

Geef een reactie

*