Zorgorganisaties

Of het nu gaat om dagopvang, seniorenwoningen, een verzorgings-, zieken- of gasthuis: wij zetten voor de zorg graag onze meerwaardes in. Zorginstellingen staan momenteel voor complexe keuzes. Enerzijds neemt de zorgvraag toe, anderzijds moeten de kosten van diezelfde zorg naar beneden. Op basis van cost leadership en uiterst vernieuwende realisatie- en beheerconcepten is Heilijgers daarom de partner met juiste receptuur.

Kostenbewuste receptuur
Of het nu gaat om bouwen, ontwikkelen of beheren: wij waken over de functionaliteit, exploitatie en levensduur (TCC, TCO) van uw nieuwbouw. In de zorg komen ingewikkelde functies bij elkaar. Zo moeten toekomstige bewoners zich er veilig en geborgen voelen. Zorgverleners en artsen moeten er hun taken kunnen doen. Dat zijn vitale functies.

Kennisdeling met zorg
Waar de middelen schaars zijn, voelt Heilijgers de directe uitdaging. Onze betrokkenheid, kennis en toepassing van de nieuwste technieken – zoals BIM – zorgen voor doelmatigheid. Wij creëren bovendien bouwteams waarin alle betrokkenen werken vanuit één belang en bereid zijn kennis te delen over zorgaspecten, constructies, uitvoering, inrichting, installaties of omgeving. Heilijgers doet dat met toepassing van de modernste technieken en… met zorg!