Heilijgers: uw bouwbedrijf met full service aanpak

Op zoek naar verrassende huisvesting? Dan haal je met bouwbedrijf en projectontwikkelaar Heilijgers een duurzame succespartner in huis. Eén die jouw behoeftes centraal stelt en ‘out of the box’ durft te denken om slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken te realiseren. Dankzij een full service aanpak bent je altijd letterlijk verzekerd van de ruimte die je wenst.

Of het nu gaat om woningen of zakelijke huisvesting: kiezen voor Heilijgers betekent kiezen voor professionele engineering met een duurzame en vooral slimme oplossing als resultaat. Door de expertise vanuit diverse labels als projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer te combineren, is Heilijgers altijd in staat om een glimlach op het gezicht te toveren. Van de tekentafel tot de oplevering, van beheer tot duurzaam onderhoud.

Heilijgers Hof van Zeist woningbouw Seyster Veste

Bouwen met hoge kwaliteit, laagst mogelijke prijs

In de zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf wordt er steeds meer waarde gehecht aan het managen van bouwkosten en een lage Total Cost of Ownership. Heilijgers staat mede daarom al jaren voor duurzaam bouwen door efficiënt om te gaan met grondstoffen en door volledig beheer van het bouwproces de garanderen. De hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs, met focus op andere lean bouwen, co-creatie en BIM Building Information Modelling, wordt hierdoor een vanzelfsprekendheid. Niet alleen voor bewoners, bedrijven en het onderwijs, maar ook voor beleggers, corporaties, overheden en zorginstellingen. Het overtreffen van verwachtingen zit in het Heilijgers-DNA.

Restauratie Koepelgevangenis PI Breda Heilijgers

Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag

De vele referenties op het gebied van bouw en projectontwikkeling spreken inmiddels voor zich. Dankzij diverse, slim samengestelde woningconcepten is Heilijgers als bouwbedrijf in staat om vraaggestuurd te werken. Met het Heilijgers Business Line-concept wordt er adequaat actie ondernomen om het gebrek aan betaalbare huurwoningen in Nederland tegen te gaan. Het flexibele concept maakt moderne woningen tegen lage kosten beschikbaar: interessant voor corporaties, grondeigenaren, maar vooral voor beleggers. De focus op flexibiliteit en lage aanschafkosten komt ook tot uiting in het Heilijgers WoningConcept, waarbij duurzame woningen binnen zeer korte tijd kunnen worden opgeleverd met succesgarantie.

Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij je wensen past, of wat Heilijgers als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor je kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.