Heilijgers: uw bouwbedrijf in Amersfoort

Heilijgers is uw innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van bouw en projectontwikkeling in Amersfoort. Dankzij slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken, staat Heilijgers bekend als duurzame succespartner die niet bang is om ‘out of the box’ te denken en de klant centraal te stellen. De combinatie van projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer maakt Heilijgers een full service organisatie die u letterlijk de ruimte geeft die u wenst.

Heilijgers appartementen Regent's Park - Amersfoort

Engineeren en bouwen in Amersfoort en omgeving

Met duurzame en innovatieve totaaloplossingen bouwt Heilijgers aan de toekomst. Of het nu gaat om appartementen, winkels, kantoren, bedrijfshuisvesting, huur- of koopwoningen: kiezen voor Heilijgers resulteert in slimme oplossingen voor wonen en werken. Garanties en verantwoordelijkheden gaat de organisatie niet uit de weg. Heilijgers is betrokken en biedt zekerheid. Voor nu en voor straks.

Als veelzijdige projectontwikkelaar en bouwer onderscheidt Heilijgers zich dankzij veelzijdige kennis en doortastende engineering. Dankzij intensieve samenwerking tussen de Heilijgers-labels zijn tal van binnenstedelijke projecten in de regio Amersfoort tot een succesvol einde gebracht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de bouw van appartementen Regent’s Park in het Amersfoortse Bergkwartier, de restauratie van Jachthuis Beukenrode. Ook buiten de stadsgrenzen is het bouwbedrijf actief; onlangs werd er gestart met de realisatie van 25 vrije sector huurwoningen in het nabijgelegen Leusden.

Heilijgers: bouw in Amersfoort, voor Amersfoort

Heilijgers ontwerp en realiseert diverse woningconcepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven van de stad Amersfoort. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Met het Heilijgers WoningConcept worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke invullocaties. Daarnaast is er een team voor Brandbeveiliging. Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. U kunt vanzelfsprekend rekenen op goede dienstverlening.

Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor u in de regio Amersfoort kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00

Heilijgers woningen 't Veenhof Amersfoort