Heilijgers: uw bouwbedrijf in Amsterdam

Heilijgers is uw innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van bouw en projectontwikkeling in Amsterdam. Dankzij slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken, staat Heilijgers bekend als duurzame succespartner die niet bang is om ‘out of the box’ te denken en de klant centraal te stellen. De combinatie van projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer maakt Heilijgers een full service organisatie die u letterlijk de ruimte geeft die u wenst.

heilijgers transformatie De Toorop Overtoomseveld Amsterdam West

Engineeren en bouwen in Amsterdam en omgeving

Met duurzame en innovatieve totaaloplossingen bouwt Heilijgers aan de toekomst. Of het nu gaat om appartementen, winkels, kantoren, bedrijfshuisvesting, huur- of koopwoningen: kiezen voor Heilijgers resulteert in slimme oplossingen voor wonen en werken. Garanties en verantwoordelijkheden gaat de organisatie niet uit de weg. Heilijgers biedt zekerheid, voor nu en voor straks.

Als veelzijdig bouwbedrijf onderscheidt Heilijgers zich dankzij veelzijdige kennis en doortastende engineering. Dankzij intensieve samenwerking tussen de Heilijgers-labels zijn tal van projecten in de regio Amsterdam tot een succesvol einde gebracht. Een goed voorbeeld hiervan is de transformatie van voormalig kantoorgebouw aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam. Een bijzondere transformatie met als verwacht eindresultaat een wooncomplex met hippe, complete en betaalbare koopappartementen in stadsdeel Nieuw-West. Andere voorbeelden zijn de renovatie van 70 woningen in de Latherusbuurt voor woningcorporatie Ymere en de herbestemming van een school in Kraijenhofstraat naar 13 bedrijfsunits.

heilijgers herbestemming kraaijenhoffstraat amsterdam

Heilijgers: van Amsterdam, voor Amsterdam

Heilijgers ontwerp en realiseert diverse woningconcepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven van de stad Amsterdam. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Met het Heilijgers WoningConcept worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke invullocaties. Daarnaast is er een team voor Brandbeveiliging. Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. U kunt vanzelfsprekend rekenen op goede dienstverlening.

Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor u in de regio Amsterdam kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00