Heilijgers: uw bouwbedrijf in Utrecht

Heilijgers is uw innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van bouw en projectontwikkeling in Utrecht. Dankzij slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken, staat Heilijgers bekend als duurzame succespartner die niet bang is om ‘out of the box’ te denken en de klant centraal te stellen. De combinatie van projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer maakt Heilijgers een full service organisatie die u letterlijk de ruimte geeft die u wenst.

House Modernes Utrecht Heilijgers Syntrus Achmea Real Estate Finance

Engineeren en bouwen in Utrecht en omgeving

Met duurzame en innovatieve totaaloplossingen bouwt Heilijgers aan de toekomst. Of het nu gaat om appartementen, winkels, kantoren, bedrijfshuisvesting, huur- of koopwoningen: kiezen voor Heilijgers resulteert in slimme oplossingen voor wonen en werken. Garanties en verantwoordelijkheden gaat de organisatie niet uit de weg. Heilijgers biedt zekerheid, voor nu en voor straks.

Als veelzijdige projectontwikkelaar en bouwer onderscheidt Heilijgers zich dankzij veelzijdige kennis en doortastende engineering. Dankzij intensieve samenwerking tussen de Heilijgers-labels zijn tal van binnenstedelijke projecten in de regio Utrecht tot een succesvol einde gebracht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de bouw van woon-werkvoorziening Parana in de Utrechtse wijk Overvecht. Een levendige plek om te wonen en te werken. Het project kwam tot stand in samenwerking met Stichting de Tussenvoorziening en woningcorporatie Portaal. Dit heeft geleid tot een bijzondere samenstelling van bewoners en bedrijvigheid op de begane grond. Ook in Leidsche Rijn is het bouwbedrijf actief met bijvoorbeeld de nieuwbouw van Parkrestaurant Anafora Vleuten, voorheen Theehuis Leidsche Rijn. Een uniek ontwerp gebaseerd op de stijl van architect Pierre Cuypers. Een mooi voorbeeld is de restauratie van Villa Jongerius in het centrum van Utrecht. De Villa is uitgevoerd in gewapend beton en ontworpen in een eigenzinnige mix van Nieuwe Zakelijkheid en art deco-elementen.

Heilijgers restauratie Villa Jongerius Utrecht

Heilijgers: van Utrecht, voor Utrecht

Heilijgers ontwerp en realiseert diverse woningconcepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven van de stad Utrecht. Ook overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Met het Heilijgers WoningConcept worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke invullocaties. Daarnaast is er een team voor Brandbeveiliging. Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. U kunt vanzelfsprekend rekenen op goede dienstverlening.

Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor u in de regio Utrecht kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00