Woningcalculator

ONTWERP OP MAAT

Het Heilijgers WoningConcept kent geen standaardwoning, maar is een concept voor grondgebonden woningen dat als vertrekpunt dient. De vorm van de woningen is flexibel, u geeft aan hoe u de woningen op uw locatie wilt plaatsen, hoe u de woningen wilt uitrusten en of u budget wilt opnemen voor randvoorwaarden zoals bijvoorbeeld meer architectuur of stedenbouwkundige voorzieningen.

Met de Heilijgers WoningCalculator is het mogelijk dat u ‘door de oogharen heen’ een beeld krijgt van de bouwkosten van uw ontwikkeling. We hebben het eenvoudig voor u gemaakt. De calculator gaat uit van een project van 48 standaardwoningen met een beukmaat van 5,40 x 9,00 meter, verdeeld over 6 bouwblokken. Vanaf daar kunt u in aantal en maatvoering variëren. Aan de hand van hetgeen u in de verschillende velden invult worden de bouwkosten aangepast. Voor de uitrusting van de woningen hebben wij een aantal modules samengesteld die u eenvoudig kunt kiezen.

start de woningcalculator

Via het platform van de Woningcalculator kunt u een account met inlognaam en inlogcode aanmaken. In uw eigen account kunt u daarna meerdere begrotingen maken, wijzigen, opslaan en exporteren.

Op de bouwkosten van een project zijn veel factoren van invloed. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij een specifiek op maat gemaakte budgettering van uw ontwikkeling kunnen aanbieden. En wie weet kunnen we u bij de verdere ontwikkeling van dienst zijn.

De oude boomgaert Rijsoord