Grote bouwprojecten utiliteitsbouw woningbouw

kantoren, bedrijfshuisvesting, winkels, parkeergarages, appartementen en woningen

Heilijgers is een ervaren en vooruitstrevende partner in vastgoedontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie en onderhoud. Wij werken aan duurzame en innovatieve concepten. Onze strategische agenda richt zich vooral op Duurzaam, Digitaal, Divers en Verbonden.

Onze afdeling grote projecten realiseert nieuwbouw maar ook transformatie en renovatie. Wij denken en adviseren in bouwteam al mee bij het ontwerp en dragen risicodragend bij met engineering. Onderdeel daarvan is ook omgevingsmanagement, waarmee wij ruime ervaring hebben vanuit onze eigen ontwikkelingsprojecten. Als bouwbedrijf hebben wij zo veel toegevoegde waarde in bouwteams.

Eemerald Amersfoort appartementen commerciele ruimte horeca parkeerkelder - Heilijgers projectontwikkelingen bouwWij kijken verder dan alleen het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed. Ook over de vermindering van huisvestingslasten denken we proactief mee. Zo kan  op een duurzame en verantwoorde manier over een lange periode gebruik gemaakt worden  van het vastgoed. We houden bijvoorbeeld rekening met voldoende flexibiliteit om nieuwe ontwikkelingen, zoals alternatieve energiebronnen, of gewijzigd gebruik van het gebouw in de toekomst zonder grote desinvesteringen toe te kunnen passen. Door op een circulaire manier te denken bij het ontwerpen heeft ook aan het einde van de levensduur het gebouw nog waarde.

Op zoek naar verrassende huisvesting? Dan haal je met bouwbedrijf en projectontwikkelaar Heilijgers een duurzame succespartner in huis. Eén die jouw behoeftes centraal stelt en ‘out of the box’ durft te denken om slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken te realiseren. Dankzij een full service aanpak bent u altijd letterlijk verzekerd van de ruimte die je wenst.

Of het nu gaat om woningen of zakelijke huisvesting: kiezen voor Heilijgers betekent kiezen voor professionele engineering met een duurzame en vooral slimme oplossing als resultaat. Door de expertise vanuit de labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer te combineren, is Heilijgers altijd in staat om een glimlach op het gezicht te toveren. Van de tekentafel tot de oplevering, van beheer tot duurzaam onderhoud.

House Modernes Utrecht - mixed use - kantoren winkels leisure - Heilijgers

Bouwen met hoge kwaliteit, laagst mogelijke prijs
De hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs wordt hierdoor een vanzelfsprekendheid, met focus op lean bouwen en BIM Building Information Modelling. Niet alleen voor bedrijven en het onderwijs, maar ook voor beleggers, corporaties, overheden en zorginstellingen. Het overtreffen van verwachtingen zit in het Heilijgers-DNA.

Benieuwd naar wat Heilijgers als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor je kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referentieprojecten:
House Modernes Utrecht
Verpleeghuis Marienburg Soest
Verborgen Tuinen Leusden
Holzenbosch Voorthuizen
De Groene Hoogte Soesterberg
Eemerald Amersfoort
Carré van Bloemendaal
Eldorado Zeist
Badhuisstraat
’t Boekhuis
Telesto Amsterdam
Lijn 5 Polynorm
Benschop-Oost
Plus Soesterberg
‘t Veenhof
Jan Toorop Amsterdam
Parana Utrecht
Regents Park
Hof van Zeist
Kruytgebouw Utrecht