Klantgericht bouwen

Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij Heilijgers voorop. Vóór, tijdens en na het bouwproces doen we er alles aan om het naar wens te maken. We gaan voor minimaal een 9!
Via de website bouwnu.nl gaven al veel van onze opdrachtgevers een review.

Heilijgers in Top 2 beste bouwers van Nederland
BouwNU maakte 15 februari 2023 de winnaars bekend van de verkiezing tot Beste Bouwer 2022.
In de categorie meer dan 50 reviews scoorden we de tweede plaats! Over 2022 scoorden we een gemiddelde beoordeling van 9,2 op klanttevredenheid.

Net als vorig jaar een tweede plaats, alweer een prestatie om trots op te zijn. Dank aan alle opdrachtgevers! Felicitaties voor al onze teams, medewerkers en bouwpartners!
Felicitaties ook aan ThuisinBouwen voor de eerste plaats. De strijd was spannend, zij scoorden met een honderdste meer óók een 9,2.

Beste Bouwer 2023 - Bouwnu - HeilijgersCommunicatie
Naast een goed product, bouwproces en een goede bouwkwaliteit is heldere communicatie een belangrijke succesfactor. Kopers, omwonenden en bouwteampartners worden al bij de ontwikkeling van het gebied, project of de woning betrokken. Vooraf meedenken en een aantal bezoekjes tijdens de bouw, bijvoorbeeld een inmeetmoment, geeft de mogelijk voor afstemming en bijsturing. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de situatie. Bij luxe appartementen is meer mogelijk dan bij starterswoningen waarbij alles efficiënt en seriematig wordt gerealiseerd.

Werkgeluk
Het is niet voor niks dat wij werkgeluk hoog op de agenda zetten. Gelukkige medewerkers zijn betrokken, bevlogen en gaan met veel plezier naar hun werk. Het kan niet anders dan dat dit opgemerkt wordt door onze klanten. Zowel op werkgeluk als op klanttevredenheid scoren we hoge cijfers. Wie zijn medewerkers op de eerste plaats zet, scoort hoog op klant-tevredenheid!

‘Wie zijn medewerkers op de eerste plaats zet,
scoort hoog op klanttevredenheid!’

Super trots zijn wij op onze betrouwbare en betrokken medewerkers en bouwpartners die naar elkaar omkijken, plezier uitstralen en altijd streven naar verbetering. Alleen als team kun je dit bereiken. Geen loze woorden, maar een belofte die we met elkaar waarmaken.

Door klanten beoordeeld
Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl. De beoordeling worden door onze teams geevalueerd en als nodig volgt verbetering van het proces of product. Zo leren we continue.

Wat betekent dit voor u als woningkoper?
Dat je kunt rekenen op een goede dienstverlening tijdens de koop, bouw en nazorg van uw woning. De woning heeft een hoge kwaliteit en wordt als het maar even kan opgeleverd zonder foutjes. Als die er al zijn, herstellen wij die direct!