Klantgericht bouwen

Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij Heilijgers voorop. Vóór, tijdens en na het bouwproces doen we er alles aan om het naar uw wens te maken. We gaan voor minimaal een 8!
Via de website bouwnu.nl hebben al veel van onze opdrachtgevers een review gegeven.

Top 3 Beste Bouwer van Nederland
BouwNU maakte 17 februari 2021 de winnaars bekend van de verkiezing tot Beste Bouwer 2020.
In de categorie ‘meer dan 50 reviews’ scoorden we de derde plaats met een gemiddelde beoordeling over 2020 van 8.8 op klanttevredenheid!

Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij Heilijgers voorop. Vóór, tijdens en na het bouwproces doen we er alles aan om het naar wens te maken.

Het is niet voor niks dat wij als Heilijgers werkgeluk zo hoog op de agenda zetten. Gelukkige medewerkers zijn betrokken, bevlogen en gaan met veel plezier naar hun werk. Het kan niet anders dan dat dit opgemerkt wordt door onze klanten. Laat dat nou ook het geval zijn! Zowel op werkgeluk als op klanttevredenheid scoren we een 8 en zijn gekozen tot 3e Beste Bouwer van Nederland.

‘Wie zijn medewerkers op de eerste plaats zet,
scoort hoog op klanttevredenheid!’

Super trots zijn wij op onze betrouwbare en betrokken medewerkers die naar elkaar omkijken, plezier uitstralen en altijd streven naar verbetering. Alleen als team kun je dit bereiken. Geen loze woorden, maar een belofte die we met elkaar waarmaken.

Certificaat Beste Bouwer 2020 boven de 50 3e Heilijgers

Door klanten beoordeeld
Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

Wat betekent dit voor u als woningkoper?
Dat u kunt rekenen op een goede dienstverlening tijdens de koop, bouw en nazorg van uw woning. Uw woning heeft een hoge kwaliteit en wordt als het maar even kan opgeleverd zonder foutjes. Als die er al zijn, herstellen wij die direct!