Projectontwikkeling Amersfoort met Heilijgers

Uw creatieve en betrokken partner op het gebied van projectontwikkeling in Amersfoort, dat is Heilijgers. Door slimme oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Heilijgers uw duurzame en innovatieve succespartner die de klant altijd centraal stelt. We beantwoorden niet alleen de vraag van vandaag, maar ook die van morgen. Met een full service aanpak in Amersfoort voor projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Verrassende huisvesting in Amersfoort en omgeving
Als projectontwikkelaar van verrassende huisvesting bedenkt Heilijgers duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Appartementen, winkels, bedrijfshuisvesting, gebiedsontwikkeling, herbestemming, transformatie, huur- of koopwoningen, Heilijgers kent elke hoeksteen van een kwalitatieve integrale aanpak. Met slimme oplossingen voor wonen en werken als resultaat. Heilijgers biedt zekerheid. Voor nu en voor straks.

Heilijgers woningen 't Veenhof Amersfoort

Heilijgers onderscheidt zich als projectontwikkelaar door goed op de hoogte te zijn van de actuele marktontwikkelingen en vooruit te kijken naar de toekomst. Mede door de krachtige samenwerking tussen de diverse labels zijn veel binnenstedelijke projecten in de regio Amersfoort succesvol afgerond. Een voorbeeld hiervan de realisatie van appartementencomplex ‘Boogie Woogie’ in Amersfoort. 57 appartementen die voor een prima woonklimaat zorgen, met een ruime en praktische indeling. Of het hoofdkantoor van The Phonehouse in Amersfoort. Het gebouw heeft een moderne en zeer zakelijke uitstraling en ligt op een perfecte locatie. Een prachtige zichtlocatie die middels een geluidswal wordt afgeschermd van de snelweg A1.

Boogie Woogie Amersfoort Heilijgers Projectontwikkeling

Heilijgers benut de kracht van de locatie
De kracht van de locatie benutten, dat is de kracht van projectontwikkelaar Heilijgers. Complexe projecten op complexe locaties. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties of de herindeling of herontwikkeling van een gebied, Heilijgers heeft voor alles een oplossing. Door intensief contact te onderhouden met alle betrokken partijen voor en tijdens het ontwikkelproces, levert Heilijgers bouwkundige en architectonisch hoogstaande kwaliteit. Multidisciplinaire projecten met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar, maar vooral bijzondere van aard.

Heilijgers: projectontwikkelaar van Amersfoort, voor Amersfoort
Hoge klanttevredenheid nastreven en hart voor elke situatie en product. Heilijgers denkt vooruit en levert graag een bijdrage aan de kwaliteit en van de leefomgeving in de stad Amersfoort. Met de Heilijgers Business Line worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke locaties.

Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar voor u in de regio Amersfoort kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00