Projectontwikkeling Amsterdam met Heilijgers

Zoekt u een projectontwikkelaar die creatief en betrokken is? Dan is Heilijgers op het gebied van projectontwikkeling in Amsterdam de geschikte partner. Met slimme totaaloplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Heilijgers uw duurzame en innovatieve succespartner die u als klant altijd centraal stelt. Niet alleen de vraag van vandaag kunnen beantwoorden, maar ook de vraag van morgen. Met een full service aanpak in Amsterdam voor projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Verrassende huisvesting in Amsterdam en omgeving
Als projectontwikkelaar van verrassende huisvesting in Amsterdam, moet je creatief zijn, durven en vooral vooruit blijven denken. Duurzame en innovatieve totaaloplossingen bedenken, dat is wat Heilijgers doet. Voor elk type huisvesting is er een oplossing. Of het nu gaat om de projectontwikkeling van appartementen, winkels, bedrijfshuisvesting, gebiedsontwikkeling, herbestemming, transformatie, huur- of koopwoningen, Heilijgers kent elk element van een kwalitatieve, succesvolle, integrale aanpak. Het resultaat: slimme oplossingen voor wonen en werken. Heilijgers biedt zekerheid. Voor nu en voor straks.

Heilijgers projectontwikkelaar transformatie appartementen KliQ Wonen Amsterdam

Door op de hoogte te blijven van de actuele marktontwikkelingen en een focus op de toekomst, onderscheid Heilijgers zich als projectontwikkelaar in Amsterdam. Een krachtige samenwerking tussen de diverse labels heeft er voor gezorgd dat veel binnenstedelijke projecten in de regio Amsterdam succesvol zijn afgerond. Een voorbeeld hiervan is het project ‘KliQ wonen Amsterdam’. Een voormalig kantoorgebouw die wordt getransformeerd naar een gebouw met hippe, complete en betaalbare koopappartementen.

Heilijgers benut de kracht van de locatie
Als projectontwikkelaar moet je in staat zijn de kracht van een locatie te kunnen benutten. Dit is een van de krachten van Heilijgers. Complexe projecten op complexe locaties. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties of de herindeling of herontwikkeling in Amsterdam en omgeving, Heilijgers heeft voor alles een oplossing. Door intensief contact te onderhouden met alle betrokken partijen voor en tijdens het ontwikkelproces, levert Heilijgers bouwkundige en architectonisch hoogstaande kwaliteit. Multidisciplinaire projecten met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar, maar vooral bijzonder van aard.

Heilijgers projectontwikkelaar Amsterdam appartementen Nijmegen

Heilijgers: projectontwikkelaar van Amsterdam, voor Amsterdam
Hoge klanttevredenheid nastreven en hart voor elke situatie en product. Heilijgers denkt vooruit en levert graag een bijdrage aan de kwaliteit en van de leefomgeving in de stad Amsterdam. Met de Heilijgers Business Line worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke locaties.

Heilijgers is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar voor u in de regio Amsterdam kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00