Projectontwikkeling Utrecht met Heilijgers

Projectontwikkeling in de veelzijdige stad en omgeving van Utrecht, vraagt een creatieve een betrokken projectontwikkelaar. Heilijgers is meer dan dat. Bij Heilijgers staat de klant centraal. Door slimme oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Heilijgers uw duurzame en innovatieve succespartner. We beantwoorden niet alleen de vraag van vandaag, maar ook de vraag van morgen en verder. Met een full service aanpak in Utrecht voor projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Verrassende huisvesting in Utrecht en omgeving
Duurzame en innovatieve totaaloplossingen bedenken om verrassende huisvesting te kunnen realiseren voor Utrecht en omgeving, dat maakt Heilijgers uniek. Appartementen, winkels, bedrijfshuisvesting, gebiedsontwikkeling, herbestemming, transformatie, huur- of koopwoningen, Heilijgers kent en beheerst elke de kwalitatieve integrale aanpak. Met slimme oplossingen voor wonen en werken als resultaat. Heilijgers biedt zekerheid in Utrecht en omgeving. Voor nu en voor straks.

Benschop-Oost HeilijgersAls projectontwikkelaar moet je onderscheidend willen zijn. Op de hoogte zijn van de actuele marktontwikkelingen met het oog op de toekomst, dat is wat Heilijgers onderscheidt. Door de krachtige samenwerking tussen de diverse labels van Heilijgers zijn veel projecten in de regio Utrecht succesvol afgerond. Een voorbeeld hiervan is het project ‘wonen in Benschop’. De realisatie van een ruimtelijke, veilige en waterrijke woonwijk aan de oostzijde van Benschop. Een kleinschalig karakter met een grote diversiteit.

Heilijgers benut de kracht van de locatie
De kracht van de locatie benutten, dat is de een kracht op zich. Complexe projecten op complexe locaties. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties of de herindeling of herontwikkeling van een gebied in Utrecht, Heilijgers heeft voor alles een oplossing. Door intensief contact te onderhouden met alle betrokken partijen voor en tijdens het ontwikkelproces, levert Heilijgers bouwkundige en architectonisch hoogstaande kwaliteit. Multidisciplinaire projecten met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar, maar vooral bijzondere van aard.

De Groene Hoogte Soesterberg vogelvlucht Heilijgers nieuwbouw woningenHeilijgers: projectontwikkelaar van Utrecht, voor Utrecht
denkt vooruit en levert graag een bijdrage aan de kwaliteit en van de leefomgeving in de stad Utrecht. Niet te snel tevreden zijn, maar streven naar een hoge klanttevredenheid en projecten succesvol voltooien. Met de Heilijgers Business Line worden er snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke locaties.

Heilijgers is er voor Utrecht en omgeving, ongeacht de wens of vraag. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij uw wensen past, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar voor u in de regio Utrecht kan betekenen? Neem dan contact op via het digitale contactformulier of bel +31 (0)33 454 57 00